6-hetes terhes vagyok, első babámat várom. A dokitól nem mertem megkérdezni, de lehet ilyenkor szeretkezni a párommal? Meg milyen sűrün lehet? Nem okoz problémát a babának?
És nyugodtan kérdezz az orvostól!Neki ez nem új téma,nem tabu.
Most ő van érted.Bátran kérdezz,minthogy kétségek közt légy.
33 hetes kismama
nálunk a férjem féltett minket
9 hónapig nem szeretkeztünk- túléltem de nagyon sz*r volt
Lehetni lehet. Én is az első babát várom, de mi nem szeretkeztünk a 25. hétig. Az első trimeszterben nem mertünk, mert ugyebár az a kritikus időszak. A 12 hetes ultrahangon veszélyeztetett lettem rossz helyen lévő méhlepény miatt, akkor azért nem lehetett. Aztán a 18 hetes ultrahangon azt mondták, hogy minden oké, szabad a pálya, de a páromban alakult ki egyfajta félelem, hogy nehogy valami gondot okozzunk a babának. A 24 hetes ultrahangon is ráírták a papírra, hogy medencevégű fekvés miatt veszélyeztetett, de mondta a szonográfus nő, hogy ez nem jelent igazából semmit, mert még 100szor megfordulhat. Nah, ez újabb gátat vetett a párom elé. 1 hét kellett, hogy megértessem vele, hogy semmi gond, mert azóta már rég megfordult a picúr, aznap este már a másik oldalon ficánkolt.
Azóta 1szer szeretkeztünk, mert most éjszakás a héten, de már nincsenek gátlásai.
26hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!