Mikortól van szívhang? és mire kell figyelni és mit tanácsos megkérdezni az orvosnál, első vizsgálatnál?
Figyelt kérdés
uh-t is csinálnak??? kb 6-7 hetes vagyok
utolsó mensi dec 10.én volt
elvileg már kell legyen szívhang nem??
2009. jan. 25. 19:23
1/10 anonim válasza:
Szia ha 28 naposak a ciklusaid akkor 6 hét 4 napos vagy ma! Igen lesz szívhang már:)! Persze csinálnak Uh-t! Gratula!
2/10 A kérdező kommentje:
szia köszönöm a választ!
akkor holnap el is mehetek?
Úgy voltam vele amíg nem valószínű hogy lát valamit addig nemmegyek ne idegeskedjek feleslegesen,de közbe meg aligbírtam ki idáig:)
2009. jan. 25. 19:41
3/10 A kérdező kommentje:
igen 28 as a ciklusom
2009. jan. 25. 19:43
4/10 anonim válasza:
1 vagyok! 5hét 5 naposan már látta nekem a petezsákot:)! A te babád most elvileg 8 mm :). MAjd írj mi volt a dokinál?
5/10 A kérdező kommentje:
szia! oké, akkor holnap elmegyek!
és irok ide jó vagy privibe?
és te mennyi idős vagy???
2009. jan. 25. 19:49
6/10 anonim válasza:
Privire is írhatsz nyugodtan:)! 11 hetes most!
7/10 A kérdező kommentje:
gratulálok a bábádhoz!!!!!!!
első baba??? nekem igen:)
2009. jan. 25. 19:59
8/10 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam* babádhoz:) mégegyszer bocs:)
2009. jan. 25. 20:00
9/10 A kérdező kommentje:
télleg, és szerinted az SZTK jó első vizsgálatnál??
2009. jan. 25. 20:02
10/10 anonim válasza:
Első baba:)! Hááát szerintem ha van magán dokid inkább oda menj először! Az sztk ba nem szívesen foglalkoznak az emberrel mikor még fiatal terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!