Kismamis első vizsgálatnál mi történik?
mindkettővel 6 hetesen mentem
először behivott elmondtam hogy + lett a teszt mikor volt utolsó menses.
fel kellett feküdni a vizsgálóasztalra megnyomogatta a pocakot mondta hogy a méh nagysága is igazolja a hat hetes terhességet.
átmentünk az uh-helyiségbe megnézte hüvelyi uh-n is a babát.
aztán visszamentünk és beirták a gépbe hogy x hetes életjelenséget mutató embrio és hogy mekkora hány mm-es.
aztán hogy ez hány hetes terhességnek felel meg
mondta hogy egyek multivitamint meg ilyesmi és két hét múlva kellett visszamenni ez az ún. fejlődéskövető uh.
Szia
Én vérzéstől számítva 8 hetesen mentem el, mert nem akartam h egyből az elején megnyomkodjanak, meg vizsgálgassanak, amikor még épphogy csak létrejött az a kis élet, nem akartam, h megbolygassák.
De volt minden vizsgálat, csak épp sima UH nem, amire számítottam. Én is azzal kezdtem, h mikor lett + a teszt, de kérdez már a doki utána. Először sima kolposzkópos vizsgálat volt, megnézte, h zárt e a méhszáj, aztán megnyomkoott az ujjaival kívül, belül, aztán hüvelyiv UH-val is megnézte, de éreztem, h sokkal óvatosabb. Ezzel azt állapította meg, h él-e, hány van, és h nem méhen kívüli-e, aztán azt mondta, menjek el a védőnőhöz, ő fogja adni a kiskönyvet és ő írja bele a szülés várható időpontját is. Fotót még nem adott és szívhangot sem nézett. Azt mondta 3 hét múlva menjek vissza, mert addig még spontán elhalhat, felszívódhat az embrió.
Most 18+2 vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!