Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem súlyosan elhízott. Hogy vegyem rá, hogy kezdjen végre törődni magával?
Már nem kívánom őt, de ugye a gyerekek miatt...
De ahányszor felhozom a témát (megjegyzem: civilizáltan), rögtön támadásnak veszi.
Te szeretted valaha a feleségedet? Működött a kémia? Vagy csak ésszerűségi okokból házasodtatok? Miből gondolod, hogy ő kívánatosnak talál téged? Ha valaki elkezd hízni, vagy valami látványosan megváltozik a családban, az elnyomott problémákra utalhat. Attól tartasz, hogy mások is látják valami nincs rendben veletek? Gondolkodj el!
A súlya simán jelentheti az elutasításodat, mert csalódott benned és úgy érzi nem számíthat rád (nemúgy mint általában a kapcsolatok elején a férfi figyelmes és udvarol és a nő úgy látja társra talált). Talán, ha nem lennétek házasok és lennének gyerekeitek, már rég szakított volna veled, csak így nem teheti és ezért evésbe folytja a frusztrációját.
Nekem az a tapasztalatom, ha egyik fél változtat, a másik is változni kezd. Tehát érdemes lenne neked kezdeni valami pozitív változtatással, hogy ő is előnyére változhasson! Pl. segíthetsz a gyerekek gondozásában /az ilyesmit nagyon értékelik a nők, nemúgy mint azt a hangnemet, ahogy más válaszadókat oktatsz itt ki/, elviheted randira, elkezdhetsz edzeni és akkor valószínűleg ő is megpróbál felzárkózni melléd, mert ismét nőnek érezheti magát, nem pedig a háztartási alkalmazottadnak).
Kerdezo mennyi kg a sulyosan elhizott?
ugy ertem hany kg volt a gyerekek elott es mennyi most? es kozben mennyi ido telt el , mert ezek nelkul csak sotetben tapogatozunk. az se mindegy mennnyi idos a legkisebb gyerek, volt e ideje leadni a sulyabol a szules utan? mert az hogy 5 honappal a szules utan valaki ugy nez ki mondjuk mint a modellek a kifuton eleg ritka foleg ha szoptat az anya. szoval hany kilorol van szo?
Hát ha rá kell venned akkor régen rossz.
Én kérdező elválnék tőle azonnal,ha én letolom a hátsóm heti 4-szer edzeni,pénzt,időt,nem kímélve sportolok,hogy jól nézek ki akkor a nőnek is kutya kötelessége,nyilván ez belülről kell jöjjön,ha nem akkor szépen elválnak útjaink.
Volt már ilyen otthonkás elhízott lett az exem,szakítottunk is mert nem kívántam,én egyre jobb pasi vagyok voltam ő meg megrekedt mai napig kövér,hiába sportol,sportol tingilingi séta a terembe 30 perc aztán 10 felülés és ennyi volt az edzése. Amikor edzettem ő csak lesett,diéta nála kimerült egy bogyó szedésében persze ette a zsömlét,párizsit,meg a csokit,mondom ügyes vagy,rövid úton lapátra tettem,és milyen jól tettem.
És mellette szidta a csinos nőket,meg,hogy csak a külső a fontos nekem,igen 85%-ban igen.Hozzáteszem azóta sincsen senkije én fejlődök minden téren ő leragadt,öltözködése meg nyanyás is lett.
Míg én van,hogy hányingerig megyek,izzadok,fújtatok,olyan edzéseket végzek,hogy a végén van,hogy az edzőm szed össze,mindezt 8-9 óra munka,tanfolyam,szakdolgozat írása után.
És van bnőm,aki szintén edz és odafigyel magára,hogy kívánjam.
Ez a különbség,a feleséged igénytelen nő,én első körben beszélnék vele,bár semmi értelme.
Azután kiköltöznék a nappaliba és megmondanám fejezzük be,gyereket neveled megadsz mindent de köztetek mindennek vége.Én ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!