Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem koszosnak gondolja az anyámékat?
Előző nap voltunk az én szüleimnél, egy szürke melegítő nadrág volt rajtam. Másnap reggel ő kelt fel hamarabb majd később én, és felöltöztem felvettem ugyan azt a szürke nadrágot, majd a tv-t bekapcsolva befeküdtem az ágyba, ő pedig berontott, majd úgy ordított hogy zenget az ágy hogy én mit képzelek hogy a lepedőn fekszek abban a nadrágban, ahol ő mesztelenül és pizsamában szokott ráadásul az ő oldalán!!
Úgy gondolom hogy bár nem mondta ki, de mivel hangsúlyozta hogy anyáméknál is ültem ide oda, meg az autóban is de azt gondolom hogy koszosnak gondolja az anyámékat.
nem anyádékat gondolja koszosnak, hanem téged.
felvehettél volna valami tiszta otthoni cuccot, és nem utcaival az ágyba feküdni..
Nem a szüleidet gondolja koszosnak, hanem téged.
Értelmes, intelligens ember nem fekszik be nem tiszta ruhában (ami már egyszer volt rajtad, nem tiszta, mindegy hol vetted fel!) az ágyba, ahova zuhany, tisztálkodás után szoktak feküdni az emberek.
"Úgy gondolom hogy bár nem mondta ki" - úgy gondolod, de mégis miből?
Nekem furcsa, hogy ez házasságban ennyire nincsenek közös "szabályaitok", meg normális kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!