Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem súlyosan elhízott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem súlyosan elhízott. Hogy vegyem rá, hogy kezdjen végre törődni magával?

Figyelt kérdés

Már nem kívánom őt, de ugye a gyerekek miatt...

De ahányszor felhozom a témát (megjegyzem: civilizáltan), rögtön támadásnak veszi.

2016. jan. 2. 18:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
kiőrlésűt *
2016. jan. 2. 19:13
 12/36 A kérdező kommentje:
8-as. Köszönöm a segítségedet. Légyszíves küld el p. ü-ben. :)
2016. jan. 2. 19:14
 13/36 anonim ***** válasza:
78%

Azert azt nem szabad elfelejtened ,hogy o gyermekeid Anyja.Azonkivul hogy neveli oket meg a haztartast is ellatja. Ez melett azert nehezebb idot talalnia magara... Es bar nem ismerlek sztem Te sem vagy mar olyan ude ,mint 20evesen...Mellesleg attol hogy nem mutatja feled sztem nagyon is szenved a megvaltozott kulseje miatt. Es latja is hogy mar nem kivanod ez miatt meg depisebb.

En a helyedben vennek neki ajandekba egy szepsegutalvany egy olyan studioba ahol van fodraszat,manikur,konditerem,szoli. Es mikor odaadnam neki megkoszonnem neki azt: hogy szeret,es neveli a 2 gyereket,ellatja a haztartast. Es megjegyeznem ezekert cserebe szeretnek szabadidot adni neki heti2szer amikor Te vagy a gyerekekkel,hogy o is meguljulhasson es szepulhessen. Ha kizokken az otthoni megszokott eletbol es csinaltat egy uj frizurat stb. A kondi is eszebe fog jutni. Esetleg ott tud baratkozni is.

2016. jan. 2. 19:17
 14/36 anonim ***** válasza:
75%
De teljesen jo otletnek tartom az egeszseges eletmod otletet is;)Csak ne tamad le. Csak finoman inkabb burkoltan.
2016. jan. 2. 19:21
 15/36 A kérdező kommentje:
Elég sztereotíp vagy. Azon kívül nem figyeltél.
2016. jan. 2. 19:21
 16/36 anonim ***** válasza:
86%
Tudok olvasni;) Hogy nem szeret kimozdulni. De a korites sem mindegy egy nonek. Valoszinuleg elozoleg ugy adtad elo neki,hogy torodnod kellene magaddal menj el heti2szer sportolni... Ebbol azt szurte le nem tetszik. Ettol meg depisebb. De ha dicseretbe burkolod lehet tobb kedve lenne esetleg kimozdulni. De mivel nem ismerem,nem tudom. En csak leirt a velemenyem,mert segiteni akartam. Ennyi!
2016. jan. 2. 19:47
 17/36 A kérdező kommentje:
Csak kötekedsz. A továbbiakban nem pazarlom rád az időmet.
2016. jan. 2. 20:03
 18/36 anonim ***** válasza:
79%
Nem hinnem,hogy kotekedes. Max elter a velemenyunk ennyi.;)
2016. jan. 2. 20:16
 19/36 anonim ***** válasza:
76%
13as valaszaban semmi kotekedes nem volt!Rosszul latod es a vele szemben megengedett hangnem is eleg erdekes erre a semmisegre!Teljesen jol irta le a dolgokat,abszolut noi szemmel,lelekkel.Sztem meg kene tanulnod noi szemmel latni a dolgokat es kicsit erzekenyebbnek,gyengedebbnek lenni.
2016. jan. 2. 20:42
 20/36 anonim ***** válasza:
83%

13-as nagyon jól leírta, s az írásából nem kötekedés, hanem a segítő szándék jön le.

Csak magamból kiindulva,én nagyon örülnék neki.Ehhez képest engem nem engedett a férjem tornázni,csak ha megoldom a gyerekfelügyeletet.Itthon pedig sokkal nehezebben veszem rá magam a mozgásra,este már hulla fáradt vagyok,így nehezebben megy a fogyás is,pedig szenvedek attól,hogy így nézek ki,ahogy.

Szóval ha támogatod,megpróbálod úgy tálalni,ahogy 13-as írta előbb-utóbb célba érsz.

2016. jan. 2. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!