Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Családos férfiak, az apaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos férfiak, az apaság megtartását választanátok és nem válnátok, vagy igy is válnátok, ha már nem lenne jó a házasságotok és esetleg képbe jönne egy harmadik is?

Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 13:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

"... hogy élné meg, ha ez az állapot megszűnne."

Hogy nem láthatja a gyermekét?

A nagy többség nagyon rosszul élné meg.

Nem véletlen, hogy sok "anya" fegyverként használja a gyereket!

2015. dec. 19. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Te hogy elned meg ha apad egy lyuk miatt elhagyna a csaladjat oszinten ??
2015. dec. 20. 00:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Kicsit szofisztikáltabban is fogalamzhatnál és egy kérdőjellel is értem a mondanivalód :) Nem feltétlen más személy miatt, sőt, ha van másik személy, az lehet a feleségé is..
2015. dec. 20. 02:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Az apaság megmarad, az egy olyan dolog.

Én voltam, mind a két helyzetben, szerintem jobb volt, amikor még vagy 10 évre sikerült helyreállítani a családi békességet.

2015. dec. 20. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok válni, a gyerekek miatt. Hiába lenne a férfi jó apa a válás után, az anya úgyis ellene fordítja a gyerekeket, és annyi pénzt követel tőle, a gyerekek mögé bújva, hogy éhen pusztul. Már évek óta vergődök, de lassan fel kell adnom, és elválok. Nem tehetek mást, mert nem lehet így élni, nem hagy más lehetőséget. De az is visszatart, hogy egy nőnek sem kell, egy "kivert kutya".

37F,2gyerek

2015. dec. 22. 23:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatatot vagy hazassagot meg lehet javitani (kiveve ahol alkoholizmus fuggosegi betegseg vagy eroszak van)

Az alapokig kell visszamenni es onnan ujra epitkezni

elozo olj egy kis idodt es energiat a felesegedbe udvarolj neki szeressd ferkozz ujra a bizalmama meglatod meg fog lepni.

A gyerekek is halasak lesznek

2015. dec. 23. 10:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálunk ezt neki kellene megtenni. De nem akarja.
2015. dec. 24. 13:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha az egyik fel nem akar valtoztatni akkor is sikeres lehet a hazassag rendbehozatala.

Onzetlenul kell cselekedni

Emlekezni kell arra mivel hoditottad meg anno mikor osszekerultetek Mit szeret milyen programok tetszenek neki

Vidd el tancolni szinhazba moziba llepd meg vacsoraval viraggal kedveskedj neki.

Es most ne mond ezt mind probaltad mert ennek egy no sem tud ellenalni idovel

persze ertem sok ido es erofeszites befektetes de ne feledd egy valas meg tobb ido fajdalom es keseruseg mint egy ket honap tiras a sajat feleseged utan

2015. dec. 24. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj #18 de mennyi idős vagy?
2015. dec. 24. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:

19-es a 18 -as-13, vagy 70+ demencia korú.

Néha előkerül és beírja, a kérdéstől függetlenül.

Kezeljük tapintattal.

2015. dec. 24. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!