Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megdöbbentő és elfogadhatatlan egyeseknek, ha egy tanár házastársa lesz a volt tanítványának - ha a diák-tanár viszony alatt még nem volt közöttük semmi?
A saját történetemet már egyszer leírtam egy kérdésben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..
Nemrég megértem azt, hogy volt valaki, aki pusztán amiatt a tény miatt, hogy az egykori tanítványom lett a házastársam, nem akart velem beszélni, kapcsolatban maradni, mert ezt elfogadhatatlannak tartja. Korábban is találkoztam hasonló megdöbbenéssel. De vajon mi lehet ennek az oka - miért lehet elítélendő egyesek szemében a kapcsolat, ha a diák-tanár viszony alatt - mivel ez egyértelműen tabu - nem volt semmi?
Bocsi, azt hittem a kérdező válasza!!!
Csak olyan..furi, hogy másfél év után újra itt a dolog.Elvette.Nagyon helyes.De.. ha meg elvette,miért nem tudja elengedni a témát..?
Lehet,...hogy végül már a saját emésztő gondolatok zavarják meg a boldogságot..nem is annyira a külvilág.
:(
Ha ti így boldogok vagytok, akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Azt viszont sehol nem írtad le, hogy hány év korkülönbség van köztetek. Nem lehet, hogy sokaknak ez az alapprobléma, és nem a tanár-diák viszony?
Ha mondjuk 18 évesen tanítottad, és te voltál kb. 23-24 éves, az abszolút nem nagy korkülönbség, de ugyanez 40-50 évesen tényleg furcsa lehet.
14/15 :
Elsőre még pillanatnyi indulat..
és másodszor...?
mert ez tipikus illúzió, és van is róla szó pszichológiában
tanár - diák
orvos - páciens
beteg - ápoló
beosztott -főnök
a postás esete.. :D
stb
csak téveszmés fellángolás
a tanár- diá körben pedig tiszta szégyen egy önmagát kereső(még tanul..) egyént és annak érzelmeit kihasználni tudatosan.
láttam már általános iskolában is érfitanárt, hogyan viselkedett a kislányokkal, pont addig ment el, míg ne lehessen mit jelenteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!