Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vádolnak azzal, hogy sosem szerettem a feleségem, amiért kidobtam egy 6 évvel ezelőtti viszony miatt?
Megbeszéltem vele mindent. Akkoriban alaptalan vádaskodásnak tekintette, amikor rávilágítottam a rossz szokásaira, amiken változtatnia kellene, ezért keresett valakit, aki megérti. Később a szeretője ugyanazon hibákra hivatkozva hagyta faképnél, amiket én is említettem. Akkor rájött, hogy talán neki kellene változtatni és nem nekem. Valahogy kiderült a szerető családjában az eset, ezért a megcsalt asszony nekem is elmesélte, hogy ne csak neki legyen rossz.
A lényeg az, hogy most a család, a barátok és mindenki szerint, akinek rálátása van, én tettem tönkre a házasságot azzal, hogy kitettem. Meg tudná valaki magyarázni, hogy miért?
bűnbak-képzés
"ezért keresett valakit, aki megérti" - oda ne rohanjak
Szerintem ne gondolkozz azon hogy te mit tettél rosszul.Amint kiderült, kidobtad...nagyon jól tetted. Én is ezt tenném ha kiderülne...bármennyire is szeretem a férjemet. Próbálj meg csak előre nézni. Az én férjem is tele van olyan hibákkal amiken nem hajlandó változtatni. Hiába kérem...pedig ezek olyan súlyos hibák amiket más sem nagyon tolerálna. Néha már úgy érzem hogy nem is vagyunk egymáshoz valók. Neki is sokan mondjak hogy így megy úgy változtasson bizonyos tul.-ságain, de fittyet hány rá. Baszogatásnak veszi ha felemlegetem.
De a kérdésedre válaszolva....nem te tetted tönkre a kapcsitokat. Te csak javítani akartál rajta. Ne törtd magad ezen.
De megcsalt és hazudott. Ráadásul semmit nem tettem, amivel rászolgáltam.
Őszintén szólva most is van egy visszatérő vitánk, ami miatt nem váltunk volna, de végül hasznára is lehet. Nem jön össze a baba, mert gondok vannak a petefészekkel. Ő nem szeretné a béranya lehetőséget, a fene sem tudja, hogy miért, én meg más gyerekét nem akarom nevelni. Gyakorlatilag ennek csak kb. 20%-ban van köze a döntésemhez, a nagy része inkább férfi hiúság.
Azt gondolom, hogy ha megváltozott a kedvedért és 6 évig jól éltetek, akkor azért ez ad mérlegelési alapot. Ráadásul Magyarországon a béranyaság tudtommal tilos.
Inkább tűnik ezek alapján úgy számomra, hogy egyszerűbb a megcsalásra fogni, mint beismerni, hogy gyerek nélkül a feleséged sem kell.
Nem tudom változásként értékelni azt, hogy évekig hazudott.
A gyerek kérdés meg megint az ő vesszőparipája. Én tökéletesen meglennék gyerek nélkül, de ha van, akkor mindenképp az én vérem legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!