Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért vádolnak azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vádolnak azzal, hogy sosem szerettem a feleségem, amiért kidobtam egy 6 évvel ezelőtti viszony miatt?

Figyelt kérdés

Megbeszéltem vele mindent. Akkoriban alaptalan vádaskodásnak tekintette, amikor rávilágítottam a rossz szokásaira, amiken változtatnia kellene, ezért keresett valakit, aki megérti. Később a szeretője ugyanazon hibákra hivatkozva hagyta faképnél, amiket én is említettem. Akkor rájött, hogy talán neki kellene változtatni és nem nekem. Valahogy kiderült a szerető családjában az eset, ezért a megcsalt asszony nekem is elmesélte, hogy ne csak neki legyen rossz.

A lényeg az, hogy most a család, a barátok és mindenki szerint, akinek rálátása van, én tettem tönkre a házasságot azzal, hogy kitettem. Meg tudná valaki magyarázni, hogy miért?

2014. okt. 14. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Itt a másik hiba. Nyilván, ha nem tudom, nem fáj. Ha már nem mondja el, akkor gondolhatott volna arra, hogy máshogy is kiderülhet és megpróbálhatta volna elvágni a szálakat. Vagy ha már évekig hazudott, most is letagadhatta volna a vádat, hisz az ő szava egy idegenével szemben.

A másik meg az, hogy gondolom a szeretője miatt is változott volna, ha nem hagyja el. Joggal feltételezem, hogy csak ha ló nincs alapon maradt velem. Semmi nem szól mellette. Én nem hibáztam, nem lehet közösen helyrehozni azt, kizárólag miatta romlott el. Viszont most a szeretője is szabad, szóval neki hamar lehet új párja. Nem érte nagy veszteség, nincs értelme nyavalyognia.

2014. okt. 15. 06:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs más, minthogy nem törődsz a vádakkal. Megcsalt, elküldted. Egész egyszerű a képlet, nem kell túlkomplikálni. Gyógyulj ki ebből a kapcsolatból, és kívánom, hogy utána megtaláld az igazi társadat!
2014. okt. 15. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy csak nekem a meglátásom, de mintha még örülnél is, hogy az ex-nejed félrelépett, lett indok a válásra. Sehol nem írtad egyébként, mégis a kommentjeidből érezhető a "megszabadulás". Természetesen helytelen, amit ő tett, és téged sem vádollak, mert nem tehetsz róla, hogy nem illettetek össze. Mellesleg kik vádolnak? Anonim fórum, leírhatod, de ha nem adod ki, azt is tiszteletben tartom.
2014. okt. 18. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:

"de mintha még örülnél is, hogy az ex-nejed félrelépett, lett indok a válásra."

- nahát ez egy nyakatekert butaság. Ha el akart volna válni, elvált volna, nem kell ahhoz csalás, sunnyogás. Viszont ha így alakult, a kérdezőnek jobbulást és új, tiszta életet, ahol nem csalnak-lopnak(időt)-hazudnak

2014. okt. 18. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!