Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legideálisabb sorrend a családalapítás szempontjából?
Mit tennél előre?
Házasság, gyerekvállalás, karrier, lakás és autóvásárlás esetleg egyéb dolgok?
Sokan azt mondják, előbb házasság, aztán gyerek. De elgondolkodtam ezen. Nem logikusabb lenne először kipróbálni a gyereknevelést együtt és csak utána összeházasodni? Mert ideális esetben azért gyerekvállalás előtt együtt élnek a párok, megismerik egymást, tudnak e együtt élni. Aztán kipróbálják, milyen a gyereknevelés együtt, de ha ezt megelőzi a házasságkötés-mert ugye úgy látják, hogy az együtt élés működik-, akkor kockáztatnak, mert azt még nem tudják, milyen lesz együtt nevelni a gyereket. Ha viszont először kipróbálják legalább egy évig, hogy hogy is néz ki a dolog, akkor biztosabban köthetik össze az életüket. Elég nagy sokk, stressz az első év az új szülőknek-na persze az után is..sőt:D
Hogyan vélekedtek erről?
Szerintetek mi az ideális sorrend?
A kérdés nem provokatív, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
A különmenés részét hálisten nem ismerem, de elhiszem, ha mondod, hogy jobban elhúzzák az időt. Apu egyszer volt házas, 3 gyerek után váltak, apunál maradtunk, de nem tudom, hogy mennyi huza-vona után mondták ki a válást, csak mikor mesélt erről, úgy tűnt, azért elhúzódott a dolog. De apunál maradtunk végig, kivéve öcsit, ő fél éves volt akkor, úgyhogy fél évig anyunál volt, de aztán apu kiharcolta, hogy velünk maradjon. Amikor meg házasságon kívűl vált el, akkor megegyeztek, hogy a közös gyerek-az akkor 15-16 éves húgom az anyjával marad. Anyagilag is szépen megegyeztek, de gondolom arra mondtad, hogy elhúzódik, ha nincs közös megegyezés.
Köszi még egyszer mindenkinek, érdekes volt olvasni hogyan vélekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!