Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a sorrend: esküvő, összeköltözés, lakás, gyerek?
Hagyományosan ez lenne a sorrend, de ma már nem mindenkinél így van. Mi egyelőre összeköltöztünk, a többi nincs meg, de nagyon szeretnénk.
Ti milyen sorrendben csináltátok? Visszanézve jól döntöttetek, vagy megbántatok néhány dolgot?7
Összeköltözés, házépítés, esküvő, gyerekek.
Jól döntöttünk úgy érzem. Azért előbb volt a ház, mint az esküvő, mert évekig erre spóroltunk, és mire meglett a megfelelő önrész, bele is kezdtünk. Akkor házasodtunk össze, amikor a házat már teljesen befejeztük és félretettük az esküvőre való összeget. Ha fordítva csináljuk, akkor csak 1-2 évvel később lehetett volna saját házunk, és nekünk a ház volt a fontosabb mint a papír.
Hagyományosan:
Járas, összeköltözés, esküvő, gyerek(ek)
A szüleim, és még a nagyszüleim 1958 -ban is így csinálták...teht nálunk hagyomány, hogy minimum pár hőnap együttélés van esküvő előtt, bár nagymamáméknál a kor volt az akadály, nem volt 16 ;)
Nemm bantam meg, soha nem kötném össz az életem egy olyan emberrel, akit nem ismerek... Évek alattsem lehet együttélés nelkül megismerni igazán a másikat...
Nakünk pedig fontos volt, hogy házasok együnk..
Így pedig evidens volt, hogy akkor, amikor igazán eldöntöttük, hoyg jők avgyunk együtt lesz csak gyerek, akk pedig nem volt akadálya a házassagnak.
Tehát előbb dönt az emebr a saját sorsárólm aztanvallal gyereket..szerintem/-tünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!