Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a sorrend: esküvő, összeköltözés, lakás, gyerek?
Hagyományosan ez lenne a sorrend, de ma már nem mindenkinél így van. Mi egyelőre összeköltöztünk, a többi nincs meg, de nagyon szeretnénk.
Ti milyen sorrendben csináltátok? Visszanézve jól döntöttetek, vagy megbántatok néhány dolgot?7
Nekünk ugy volt, hogy 2év járás, eljégyzés 1évig jegyben jártunk majd esküvő/összeköltözés. Lakás nincs, nézve a fizukat nem is lesz egy darabig..... most albin "dolgozunk" mert sajna különköltöztünk(minden ok,más miatt kellet eljönünk). Baba még nincs, azon is dolgozzunk. :) kocsi van mindketönknek.
Annyit bántam meg h abba hagytam az egyetemet, pedig most végeznék....de tavasszal ujra kezdem, jobb késöbb mint soha.. :)
Nem olvastam végig a válaszokat, de sok sikert mindenkinek akinek még van vmi terve! ;)
Üdv 24N
Járás, eljegyzés, összeköltözés az én házamban volt alapból, esküvő. Gyereket eleinte terveztünk kb 5 év házasság utánra, de végül is nem lesz.
Nem bántunk meg semmit. Illetve a férjem annyit mondott, ha újra csinálhatná, hamarabb elvett volna:D
Szüleimnél így volt: összeköltözés, esküvő, gyerek, lakás
19 éve házasok, szerintem elég jól csinálják.
Koltozes, eskuvo, gyerek.
Ha lakas alatt sajatot ertesz, arra a mai vilagban mire eselye lenne az embernek mar reg tul van a klimaxon.
Lakás-összeköltözés-gyerek-esküvő-autó (uccsó három fél éven belül)
A válaszokat olvasva mi totál fordítva csináltuk, egyáltalán nem bánjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!