Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a sorrend: esküvő, összeköltözés, lakás, gyerek?
Hagyományosan ez lenne a sorrend, de ma már nem mindenkinél így van. Mi egyelőre összeköltöztünk, a többi nincs meg, de nagyon szeretnénk.
Ti milyen sorrendben csináltátok? Visszanézve jól döntöttetek, vagy megbántatok néhány dolgot?7
3 és 6-os vagyok!
Én most vagyok 27 éves, a férjem 35. 7,5 vagyunk együtt, 7 éve együtt is élünk. Az LTP-t tavaly kezdtük, 6 évre, mert akkor jár le az életbiztosítása is. Arra kb. 7700 körül fizetünk, ami a tőkét jelenti, összesen 11 évig. Az LTP havi 25000 kettőnknek. Ha megkapjuk rá a hitelt 5 év múlva, kb akkor lesz mondjuk 5,5 milla körül + az életbiztosítás kb. 1-1,2 millió. Ha hitel nélkül számoljuk, akkor is lesz kb. 3000.000 Ft önerőnk. Mondjuk ez egy 10 millás lakás önereje. Legalább is most. Aztán 5 év múlva ki tudja mi lesz. Addig megpróbálunk félre is tenni valamennyit.
A babára annyit tegyél félre, amennyit tudsz.
az esküvőnk kb. 1,2 milla volt, szülőkkel felesben fizettük, kb. 500 e jött vissza belőle, de nem bántuk :)
Viszont nem vagyok annak a híve, hogy erre gyűjtünk-arra gyűjtünk. Mármint ha KP-ról van szó. Tegyél el minél többet, és amikor kell, hozzányúlsz. Autónk még nincs, talán fél év múlva tudunk venni egy kb 14 éves autót, HA minden jól megy. Ha nem, akkor marad a BKV :D
Mivel én már 46 vagyok, az én időmben még nem volt divat esküvő előtt semmi,ezért a sorrend:
Együttjárás 1 évig, rá 1 évre eljegyzés,rá 1 évre esküvő.Utána, gyerek,és saját lakás vétele, majd még egy gyerek.
28 éves házasok vagyunk,nem bántam meg.
Udvarlas jaras ket ev ra jegyesseg egy ev eskuvo majd elso ejszaka kozossen az uj lakasban(panel alberlet ) az uj agyban.
Aztan sajat kocsi lakas utazas majd gyerek 4.
Nem bantam soha igy volt jo nekunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!