Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
125ezer ft-ért 100 rózsát venni a feleségnek. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Pici gyerek van, a pár albérletben lakik, a nő gyesen van, a férj tanári fizetést kap. Szerintetek tényleg szükséges ilyesmire _ennyit_ költeni ?2015. okt. 20. 07:26
31/36 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki.Valószínű életében először kapott ekkora csokrot bárkitől is.Ezek igenis hasznos ajándékok,hisz életrevaló emléket hagynak,a havi 1 étterem is nagyon jó dolog,persze van akinek ezek nem hasznos dolgok,de a kapcsolatot erősítik,lehet jobb befektetés ez mint bármi más.
32/36 A kérdező kommentje:
igen, ez is igaz, fontos megélni a szép pillanatokat.
2015. okt. 20. 19:15
33/36 anonim válasza:
Nem biztos, hogy onnan kapta a 100 szálat, attól, hogy azt megosztotta. Vannak, akik azt se tudják hogy mutassanak online többet magukról, mint amik valójában, aztán olyankor szokott jönni az, hogy feltesz erről-arról egy olyan képet, amin látszik, hogy 30 ezer a boltban, ő meg közben 8 ezerért szerezte be a jófogáson. :)
34/36 anonim válasza:
Számomra életszerűtlen, hogy egy nő kap 100 szál rózsát, és kiteszi a virágküldő cég profilját... (Eleve honnan kéne tudnia, hogy honnan származik a virág? Ez olyan, mintha az ajándékon rajta maradna az árcédula, ami modortalanság...). De még ha tudja is, miért osztaná meg? Ez inkább valami reklám lehet, valamilyen érdekeltsége fűződött a megosztáshoz.
De tegyük fel, hogy igaz...
Ahogy mások is írták: minden, amit a kapcsolatba fektetünk, megtérül. A válás sokkal drágább, mint 100 szál rózsa...
35/36 A kérdező kommentje:
nincs ebben semmi fura, természetesen nem az ajándékozás napján osztották meg,később, amikor vki kérdezett róla, hogy hol lehet venni ennyi rózsát egyszerre.
2015. okt. 23. 19:14
36/36 anonim válasza:
Szerintem nem biztos, hogy igaz; ezt gondolom.
Meg azt, hogy lehet, hogy reklám.
Meg azt, hogy, ha mégis igaz, milyen szerencse, hogy nem én kaptam. Mert először is milyen kár d9glött virágot adni, meg miért pont 100-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!