Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
125ezer ft-ért 100 rózsát venni a feleségnek. Mit gondoltok?
Mennyire unatkozhatsz, hogy képes voltál annak is utána járni, hogy mennyibe került a csokor... :O
Ettől függetlenül én sem adnék ki ennyi pénzt érte, de biztos vagyok benne, hogy ott, a pillanat hevében én is repesnék a boldogságtól, ha kapnék 100 szál rózsát, és eszembe sem jutna az árán gondolkozni. Lehet hogy utána bánnám, hogy ennyi pénzt elcseszett ilyen hülyeségekre, de ott, és akkor, amikor megkapom, én is végtelenül boldog lennék.
Te meg irigy vagy, és rosszindulatú... miért baj az, hogy korrepetálást vállal? Miért baj az, hogy bébiszitterre bízza addig? Talán pont azért nem bízza a nagymamára, mert az nem tartja be a gyereknevelési elveit, csak van annyira tapintatos, hogy nem azt közli a nagyival, hogy nem akarja, hogy ő vigyázzon rá, mert öntörvényű, hanem kitalálta ezt a függetlenedni szeretne dumát. Ez mégsem annyira sértő.
Ki vagy te a történetben egyébként? Miért idegesít téged, hogy hogyan, mennyi pénzből élik az életüket? Miért utálod ennyire azt a szerencsétlen nőt? Süt az írásodból, hogy keresed hol köthetsz bele... miért?
Tényleg nagyon belelátsz az életükbe.
1. Csak az biztos, hogy honnét kapta a rózsát, az nem, hogy 1000 Ft-ba került. Lehet, hogy volt mennyiségi kedvezmény, ismeri a tulajt, épp leárazás volt...stb. szóval csak kombinálsz, mikor kijelented, hogy ez 125000 Ft-ba kerül.
2. Ha valakinek egész álló nap csak a pelenkázás, meg a gyerekkel való játszás teszi ki a napját, akkor hiányzik neki némi szociális kapcsolat (pl. nekem a gyk), esetleg némi agytorna. A mater korrepetálás mindkettőre gyógyír, mert az ember más emberekkel találkozik, az agyát is kondiztatja kicsit, és még pénzt is kap érte.
Tapasztalatom szerint egy színvonalas matektanár, és egy bébiszitter óradíja között van némi eltérés. (a matektanár javára).
3. A mama nagyon aranyos, hogy főz, meg gondolom azért néha vigyáz is a gyerekre, de minden délután lepasszolni neki a kicsit elég fárasztó. Ezt anyukámon is látom. Ha alapból főz, akkor tök mindegy, hogy 4 vagy 6 személyre teszi azt, nem nagy többletmunka.
4. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Én pl. nem örülnék száz rózsának, de ha a feleség örült, akkor megérte. Nekem más dilijeim vannak, amit más nem ért meg. :)
Elore tudom, hogy 0%-os lesz a valaszom, mert nem veled fogok egyetertei.
Ez egy szep gesztus egyszer elunk, nem lehet egesz eletben csoroskodni, igen neha ki kell rugni a hambol, legyenek szep emlekek, legye mire vissza emlekezni kesobb. Az ar meg igen megteveszto lehet, mert lehet alkudni is, elofordulhat, hogy akar feleert kapta meg mint a honlapon feltuntetett ar. Regebben en is eltervezetem, hogy egy nyaralasra kabrioval szeretnem meglepni az asszonyt, nem tudtam berelni ugy ahogy akartam, ezert vettem egy MX5-ost, sanszos volt, hogy majd bukok eladaskor par szazezret, de szerencsere nullara jott ki. Nagy elemeny volt a nyaralason kivul, meg harom honapig azzal jarni dolgozni. Kepzeld nem vettek le a fejem, sot orult nekei a felesegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!