Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 125ezer ft-ért 100 rózsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

125ezer ft-ért 100 rózsát venni a feleségnek. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Pici gyerek van, a pár albérletben lakik, a nő gyesen van, a férj tanári fizetést kap. Szerintetek tényleg szükséges ilyesmire _ennyit_ költeni ?
2015. okt. 20. 07:26
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
persze, én is azt gondolom, az életet élni is kell, nem csak spórolni és szűkölködni, csak picit eltúlzottnak érzem. ami még eszembe jutott, hogy a lány azt mondta, 4 gyereket szeretne, a pasi egyelőre hármat. számomra ez irreális a mai világban , stabil élet )lakás, kimagaslóan magas kereset hiányában). az egyik kommentelőnek mondanám, légyszi, mellőzzülk a miközömhozzá kommenteket, tudom, hogy az ő életük, de mivel napi kapcsolatban vagyunk, ezért elgondolkodom mindig ezeken, hogy biztos jól csinálják-e ők igy...
2015. okt. 20. 08:22
 12/36 anonim ***** válasza:
Es miert baj,hogy o hobbibolkorrepetal,azt meg szitternek adja? Ha neki ahhoz van kedve,tegye, nem magara kolti. De ez az 1000ft/rozsaszal eleg szurrealis.
2015. okt. 20. 08:57
 13/36 A kérdező kommentje:
És az miért baj, hogy megkérdezem ezt a gyakorin ? :)
2015. okt. 20. 09:05
 14/36 anonim ***** válasza:

Ha megosztotta, lehet szép gázsit kapott a virágos cégtől/bolttól a megosztásért!

Erre még nem gondoltál kérdező? :)

Egyébként nem is hinnéd,de csomó embernek van fölösleges lóvéja olyan dolgokra,amikről úgy gondolnánk, hogy a fizetésükből meg úgy a vagyonukból nem futhatná! Ez az igazság...

Látom én is, hogy némelyik ember amúgy csóró, de kívülről a csillogást mutatja. Olyankor csak nevetek magamban inkább.

2015. okt. 20. 09:13
 15/36 anonim ***** válasza:
Én vettem már 100db-ot de szála 500 Ft volt. Így 50 ezerből kijött...sőt hozzá még be is csomagolták meg átkötötték. Budapesten. Szóval amit írsz az elég aranyár érte...
2015. okt. 20. 09:15
 16/36 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, ne vájd már ki a pasi szemét egy csokor virág miatt, nem tudhatod, lehet, a virágbolt tulaja tartozott egy szívességgel a pasinak és így rótta le. Vagy rokon és olcsóbban kapta így meg a csokrot. Ha meg a teljes árat fizette ki érte, akkor sincs hozzá közöd, lehet külön spórolt erre. Nem kell mindenkit azonnal hülyének nézni.
2015. okt. 20. 09:23
 17/36 anonim ***** válasza:
43%

A férjem 80 ezerért használt!!! kerékpárt vett magának. Most ne engedjem haza?

Annyi minden hülyeségre költenek az emberek (gondolom mindenkinek van autó/motor szerelmes, vagy vásárlásmániás ismerőse). Ha nekik ez fontos, akkor nem hiszem, hogy a gyakorikérdések népe fog ebben igazságot tenni.

2015. okt. 20. 09:49
 18/36 anonim ***** válasza:
58%
Én is örülnék egy ilyennek.Szerintem te irigy vagy.Egyszer-kétszer az életben megteheti ezt az ember.Kár,hogy ezer férfiből csak egynek jut eszébe ilyesmi.
2015. okt. 20. 09:50
 19/36 anonim ***** válasza:
Én nem igazán szeretem a virágokat. Mi utazni szeretünk a párommal. Februárban ennél kevesebb pénzből utaztunk el egy hétre. De ki-mit értékel. Mi sem keresünk valami jól, de ennyi évi 1-2 alkalommal belefér.
2015. okt. 20. 09:56
 20/36 anonim ***** válasza:
Ilyen anyagi körülmények között én nem örülnék neki. Érteném a gesztust, de ettől függetlenül nagyon kiakadnék, szerintem mérges is lennék. Teljesen felesleges pénzkidobás! Nagyon rossz ötlet!
2015. okt. 20. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!