Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
biztos, hogy a pénz volt itt a probléma? mert szerintem itt más ok van és csak ezt mondja...
ha nem zsugori, mert kávéra és üdítőre költ akkor valószínűleg nem is ez az igazi probléma...
Szoktatok vitázni? olyankor miket mond?
22F
Újabb ékes példája annak, amikor a belső értékek semmit nem számítanak.
Egyébként nem normális egy egészséges kapcsolatban, nem nehéz megjósolni ennek a jövőjét...
Persze, könnyű úgy dumálni, hogy te alig keresel (hozzá képest), legalábbis írásodból ez jön le? De utálom az ilyen nőket, és igen, tudom milyen érzés férfiként mikor mindent nekünk kell fizetni (persze, hogy frusztrált lesz egy idő után).
De jó, hogy te szépen be tudnád osztani a pénzt amit ő megkeres... Egyébként is, ki kérdezte, hogy a férjed 3x annyit keres? Ezt fontos volt megemlíteni?
Az az ő fizetése, nem a tiéd....
Tudod ez a kérdés sokat elárult rólad és nem irigylem a férjed.
"mert anyagilag nem engedhetem meg magamnak,hogy külön költözzünk a gyerekkel."
és persze, még ő a jó fej, mikor ilyen válaszok hagyják el a kezeit....
Magyarán a pénz... Nem is az, hogy szereti, a pénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!