Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajongok a férjemért évek után is - ez normális?
Sok boldogságok nektek és az elözö 2kommentelönek!
"Örülök,hogy vannak akik még tudnak bologok lenni".
Ez attól függ... ha a rajongás egyoldalú, akkor problémás, de ha részéről megvan a tisztelet, értékel téged, esetleg ő is rajong, akkor ennek így kellene lennie. :)
Ismerek olyan párt, ahol a nő még 10 év után is rajongott a férjéért, annak ellenére, hogy a férj nagyjából semmibe vette, nyilvánosan is megalázta... na annak csúnya vége lett...
De ismerek olyan párt is, ahol kölcsönösen rajonganak egymásért hosszú (20 év) házasság után is. Ennek a végéről nem tudok nyilatkozni, mert javában tart a kapcsolat. :)
Öszinten irigykedek az első 2re. Barcsak en is igy ereznek.
Habar en sokat teszek azert hogy erdekes vicces es mindig vmi uj legyen a kapcsolatunkba sajnos 5 ev hazassag utan mar kezd faraszto lenni amikor a parom nem tesz semmit mert azt hiszi igy van ez rendjen es milyen tökeletes a hazassagunk. Ö nagyon elegedett de én ... az mas kerdes. Hiaba mondom a vagyaimat az vhogy elvan felejtve..
Szerintem normális, de messze nem általános. Ideális esetben annak kéne lennie.
Az én környezetemben inkább az az általános, hogy az egyik rajong, a másik meg "tűri". Csak két olyan párt ismerek, ahol ez kölcsönös, sajnos nem mi vagyunk az egyik.
Nagyon ideálisnak gondoltam a kapcsolatunkat, úgy éreztem, megtaláltam a tökéletes partnert. 5 év után vállaltunk gyereket, és a férjem sajnos sok szempontból csalódást okozott. Lehet, hogy ez most csak egy a körülmények okozta hullámvölgy - úgy hallottam, a kapcsolatokban szokott lenni ilyen :), a mienkben viszont még nem volt -, és remélem kibírja a házasságunk, mert nem akarok másik kapcsolatban élni, azt meg végképp nem szeretném, ha ő élne másik kapcsolatban. De jelenleg az ideálistól kissé messze vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!