Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajongok a férjemért évek után is - ez normális?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsa a kérdés - de érdekelne, vannak-e mások is így. A férjemmel hat éve vagyunk együtt, és most is változatlanul, sőt ha lehet, még erősebben "rajongok" érte - nincs szinte idő, hogy ne gondolnék arra, milyen szerencsés vagyok, hogy ő lett a férjem. Büszkén megyek mellette; ha nincs még otthon, alig várom, hogy hazaérjen; ha alszik, sokáig tudom nézni; ha a szemembe néz, ma is remegés fog el; hálás vagyok neki, hogy ilyen jó apa. Mások szerint ez nagyon "csöpögős", és biztosan valami nagy csalódás lesz a vége. Holott rám, aki alapvetően egy racionális gondolkodású nő vagyok, a korábbi kapcsolataimban egyáltalán nem volt jellemző ez az érzés, sőt régebben soha nem tudtam feloldódni igazán. De most mégis így érzek. Létezik ilyen, más is van így?2015. júl. 13. 10:23
11/11 anonim válasza:
Én is nagyon sokszor tudok így érezni a férjemmel kapcsolatban. Azért írom, hogy nagyon sokszor, mert - mint minden házasságban - nálunk is vannak viták és hazudnék, ha vita alkalmával is ugyanezt mondanám.
De amikor minden sima (és sokszor az), akkor én is nagyon sokszor érzem, hogy boldog vagyok, mert ő a férjem. 8 éve vagyunk együtt, de a mai napig rendkívül vonzónak találom és imádok ránézni, nagyon kedvelem a humorát és bízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!