Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rajongok a férjemért évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajongok a férjemért évek után is - ez normális?

Figyelt kérdés
Tudom, furcsa a kérdés - de érdekelne, vannak-e mások is így. A férjemmel hat éve vagyunk együtt, és most is változatlanul, sőt ha lehet, még erősebben "rajongok" érte - nincs szinte idő, hogy ne gondolnék arra, milyen szerencsés vagyok, hogy ő lett a férjem. Büszkén megyek mellette; ha nincs még otthon, alig várom, hogy hazaérjen; ha alszik, sokáig tudom nézni; ha a szemembe néz, ma is remegés fog el; hálás vagyok neki, hogy ilyen jó apa. Mások szerint ez nagyon "csöpögős", és biztosan valami nagy csalódás lesz a vége. Holott rám, aki alapvetően egy racionális gondolkodású nő vagyok, a korábbi kapcsolataimban egyáltalán nem volt jellemző ez az érzés, sőt régebben soha nem tudtam feloldódni igazán. De most mégis így érzek. Létezik ilyen, más is van így?

2015. júl. 13. 10:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sokszor tudok így érezni a férjemmel kapcsolatban. Azért írom, hogy nagyon sokszor, mert - mint minden házasságban - nálunk is vannak viták és hazudnék, ha vita alkalmával is ugyanezt mondanám.

De amikor minden sima (és sokszor az), akkor én is nagyon sokszor érzem, hogy boldog vagyok, mert ő a férjem. 8 éve vagyunk együtt, de a mai napig rendkívül vonzónak találom és imádok ránézni, nagyon kedvelem a humorát és bízom benne.

2015. júl. 15. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!