Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, barátnők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, barátnők! Ti mennyire szolgáljátok ki a férjeteket, barátotokat otthon?

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 19:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Én szívesen kedveskedek, várom gyertyafényes vacsorával, viszem ágyba a reggelit és a kávét, de nem mindennap. Igazából most a nagybátyám akasztott ki. Itt vagyok nagypapámnál, műtét utáni ápolásra szorul pár napig. Megjött a nagybátyám, leült az asztalhoz, és nézett rám, hogy akkor most szolgáljam ki, és hordjak ki a hűtőből mindent. Aztán szépen megvacsorázott, majd mindent otthagyott, hogy rakjam vissza. Egy pillanatra láttam magam előtt a sötét jövőt...
2015. júl. 23. 19:59
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Én is szeretetből teszem és nem kötelességből. Többnyire nálunk én főzök. Szedek is neki ételt, de nem mindig. Leginkább akkor, ha épp elmegy kezet mosni, addig hűljön. Vagy ha én még vinnék az asztalhoz valamit, akkor addig ő szed magának, esetleg nekem is.

Ha kinn bográcsozunk, akkor ő a chef, olyankor el vagyok tiltva. :) Vasaláskor az ő ruháját is kivasalom.

2015. júl. 23. 20:01
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a mi családunkban is van ilyen ember.. Szerencsére csak pár napot kell vele töltened, igaz?
2015. júl. 23. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Meg kell beszélni. Párom anyja mindig elpakolta a koszos tányért, poharat utána, nálunk meg pont fordítva vt, kötelező elpakolni. Szóval megkértem szépen, hogy egy mozdulat neki, engem meg baromira zavar, ha ott marad.
2015. júl. 23. 20:05
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én még a házimunkát is szívesen megosztanám. napi 10-12 órát dolgozom a nap legkülönbözőbb időpontjaiban, van, délelőtt, délután, éjszaka vagy akár hajnalban, mikor milyen projekt van. Ha ennél a párom sem dolgozna többet, én szorgalmaznám, hogy legyen munkabeosztás, bár nem tudom, ezt ki hogy díjazza.
2015. júl. 23. 20:06
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Olyanok, hogy főzök neki kávét, beviszem neki a kaját, meg hasonló apróságok mindennaposak, de ez kölcsönös.
2015. júl. 23. 20:06
 17/26 A kérdező kommentje:

* munkamegosztás.

Igen, csak szombatig vagy vasárnapig leszünk együtt, de engem valahogy bosszant. Érdekes, az én apám meg tud magának oldani mindent, közösen csinálnak anyuval mindent, kivéve a főzést és a vasalást, ahhoz csak anyu ért, bár nem minden nap van meleg étel az asztalon, ezt bevallom, anyu is dolgozik rengeteget, van, hogy 15-16 órákat, nagyjából annyit, mint apu.

2015. júl. 23. 20:08
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

Semennyire.

Egyformán segítünk a másiknak, ha megkérjük a másikat valamire, akkor nem probléma. Pl. ha én megkérem a férjem, hogy csináljon már nekem egy tálka fagyit tejszínnel, persze, hogy odahozza, és én is viszont. De olyan nincs, hogy minden nap automatikusan meleg étellel várom meg elé teszem a sört...

Persze néha van meglepetésből gyertyafényes vacsora, mire hazaér, de ezt ő is viszonozza ugyanúgy.

Amúgy együtt főzünk, vagy felváltva. Ugyanígy a takarítással, pakolással. Fel van osztva, ki mit csinál. Ha valamelyikőnk nem ér rá, szívességből megcsináljuk persze, de nem csinálunk rendszert belőle, hogy az egyik mindent megcsinál, a másik meg semmit.

2015. júl. 23. 20:24
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

Beszéld ezt meg vele, ahogy előttem is írták.

Nem biztos, hogy így lesz ez nálatok is. Anyósom mindig kiszolgálja apósomat, anyukám is apukámat, hát én azért nem mindig szoktam a drágámat (ahogy írtam a 12-es válaszban). :)

Mondtam is régen neki, hogy én biztos nem tudnék ennyi mindent megcsinálni, mint anya és anyósom. Mondta, hogy nem is kell, meg is nyugodtam. :D

2015. júl. 23. 20:25
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
Látom aki nem nyalja ki a párja fenekét, le is van pontozva :)
2015. júl. 23. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!