Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valakije? Ellenem neveli a gyereket?
Te jó apának nevezed magad? Előbb a családra kéne gondolnod nem naponta haverjaiddal elkölteni 1-1 ezrest sörre... -.-"
Esetleg feleségedet elvinni abból a pénzből wellnessezni...
Vagy vehetnél neki ajándékot... Most tudom lepontozol meg lepontoznak... de nem érdekel. Te vagy felháborodva? Mikor te alig csinálsz valamit? Ő sokkal több dolgot elvégez helyetted és sokkal kevesebb időt hagy magára...
Meg el jársz bulizni? Lol!! Feleséged van azt bulizol... hát már bocs de én a helyedben már a föld alá el ástam volna magam ha ilyen ember lennék mint te... szerintem rögtön beszólnál neki ha ő el menne melletted bulizni... vagy sörözni akár... Vagy bármi.. De te meg teheted mert férfi vagy?! Az biztos hogy nem vagy egy mintaapa!...
18/F
Ha ez nem kamu, akkor neked maximum kutya kene, nem csalad. Bar ha azzal is ennyit foglalkoznal, lelecelne az is egy honap utan.
Elkoltesz havi 50-60 rugot piara a haverokkal, hajnalban lelepsz melozni es este 7-8-ra ersz haza, es meg oruljenek is neked, hogy sorszaguan kegyeskedtel hazatantorogni? Ferfikent mondom, hogy egy utolso sz*r troger vagy, bar gondolom apadtol is ezt lattad (ha egyaltalan ismered), ezt tartod normalisnak. Nincs ebben semmi meglepo.
A feleseged helyeben a masodik heten hazacuccoltam volna a szuleimhez.
Nem akartam válaszolni, de kiakasztott nagyon az utolsó hozzászólásod "kedves" kérdező. (Remélem csak kamu a kérdés...)
Csodálkozom, hogy a feleséged még egyáltalán megtűr. Lehet, hogy nélküled jobban meglenne.
Elhiszem, hogy a munka után fáradt vagy, de talán a feleséged nem az? Ő is felkel éjszaka, hajnalban a gyerekhez. Ha a gyerek nyűgös, akkor egész nap hallgatja, próbálja nyugtatgatni. És hidd el, hogy ez (főleg szellemileg) nagyon megterhelő. Ha a gyerek keveset alszik nap közben, akkor nem hiszem, hogy sok ideje jutna magára.
Nálunk a férjem délelőttősként hajnali 5kor kel és este 6-ra ér haza. Siet hozzánk (nem csak hozzám, hanem főként a lányához). Mert igenis a gyerekkel akar lenni. Nekem meg segítség (nem kikapcsolódás)m ha elvannak egyik 1-2 órát, mert akkor érem magam be a házimunka egy részével.
Miért is veled szúr ki a feleséged, ha akkor fürdeti és fekteti le a kicsit, mikor te hazaérsz? Ha nem söröznél minden nap, akkor időben otthon lennél, tudnál a gyerekkel játszani, ne adj isten meg is fürdethetnéd.
És mi lenne, ha nem te mennék bulizni, hanem te maradnál egy este otthon és a feleséged menne szórakozni? Belehalnál??
És igenis mondhat egy anya olyat, hogy kell a kikapcsolódás gyerek nélkül. Ő nem csak anya, hanem nő is, ember, akinek kell a felnőttek társasága is.
Te egyébként mit csinálsz otthon? Milyen házimunkát, ház körüli munkát?
És még az is baj, ha havonta 1x a saját szüleivel van és költ rájuk? Te mennyit költesz el piára és bulira?
figyu, kisapám, remélem, nemsoká az élet kihúzza a lábad alól a habos paplant...
jó pár ismerősöm, anyukák, apukák is, hajnalban mennek dolgozni, egyikük felkel, indul 4kor, hogy 5re melóban legyen, a másik olyankor viszi a gyerekeket oviba... délután jön haza a hajnalos, és láss csodát, nem kocsmába ül be, hanem az oviba megy a gyerekért rohanva hogy minél korábban lássa a gyerekét, 2-3 gyerekkel megáll bevásárolni, és a táskákat gyalog vagy busszal viszi haza, gyerekestül, otthon a gyerekekkel együtt vacsorát főz, hazajön a másik fél, elkapja a gyerekeket, minőségi időt tölt velük és együtt vacsoráznak és marhára örülnek egymásnak, képzeld!!! ez nekik a kikapcs, majd közösen fürdetnek, mert senki sem lóg a kocsmában, és aztán mosogatás, egy-két adag szennyes és teregetés után dőlnek az ágyba, mert másnap ugyanez a mókuskerék. EGYÜTT!!! CSALÁDKÉNT!!!
csak hogy tudd, hogy kéne.
Miért akarna veled lenni a fiad, ha nem is ismer.
Nem ismerhet, ha soha nem lát.
És ez nem a feleséged hibája, mert a gyerek nem fog hozzád igazodni. Neked kellene időben otthon lenned és foglalkozni vele.
A férjem 12 órát dolgozik, de a gyerek megismeri, sikongat az örömtől, hogy látja. Miért? Mert rohan haza hozzá. Néha csak annyi időt töltenek el együtt, hogy játék kb 30-40 perc, fürdés (mivel apával fürdik) és ő is altatja néha. Pedig ő IS fáradt.
De mivel akar anyád neked jót, hogy folyton ott lóg nálatok? A feleséged kijelentette, hogy NEM kell a mindennapos segítsége. Ember térj már észhez! Egy család nem csak abból áll, hogy te reggel elmész, este meg részegen hazaesel aludni, és még elvárod, hogy a segged is kitöröljék.
Az meg mi, hogy csak a fizetésed felét adod oda?! Sajnálod a gyerekedre a pénzt? És a feleségednek nem saját maga miatt kell(ene) a fizetésed, hanem, hogy tudjon a gyerekről gondoskodni!
Egyébként érdekelne, hogy mennyit keresel, főleg ilyen rettentő rossz helyesírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!