Lehet, hogy a párom már nem akar több gyereket?
3 éve vagyok együtt a barátommal, neki már van egy kamasz lánya, az előző házasságából. Köztünk 15 év van (ő 39, én 24), ami igazából nem lenne gond, mert jól elvagyunk. Már párszor rákérdeztem, hogy mik a tervei a gyerek témával kapcsolatban, de mindig csak kitérő választ adott: hol van az még?/amíg nem lesz saját lakásunk, addig nem kéne../egy gyerek minden nőnek kell.. Szóval ezeket a válaszokat adta. Gondoltam, idő kell neki, az őt ért csalódások után, így belenyugodtam a válaszába. Viszont úgy néz ki, hogy még idén be tudunk költözni végre a saját lakásunkba, amiben két szoba van. Hideg zuhanyként ért, mikor kijelentette: felesleges két szoba, az egyiket át kéne alakítani nappalivá... Ezek után mit higgyek? Jól gondolom, hogy ő nem akar több gyereket? Csak nem meri bevallani az igazat?! Egyszerűen nem lehet a jövőbeli tervekről beszélni, mert szinte azonnal tereli a témát. Én pedig mindenképpen szeretnék gyereket.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A férjed nem kitérő választ adott, hanem reálisat. Ő még fiatalnak tart téged a gyerekvállaláshoz, nem megfelelőek a jelenlegi lakhatási körülmények.
Az egyik szoba nappalivá alakításával nem értem mi a gond? egy háló nektek, egy nappali, egy gyerekszoba. Nem értem. A 2 szobából egyre mondta azt, hogy alakítsátok át.
Ülj le vele komolyan beszélni erről, ne nyaggatva. Ha elvett feleségül, gondolom működik a kapcsolatotok, képesek vagytok kommunikálni egymással....ugye??
Nem az a gond, hogy nem akar gyereket, hanem az, hogy jatszik veled. Nem mond hatarozott nemet a gyerektemara, mert nem akar elvesziteni, de igent sem mond, mert hazudni sem akar.
Marad a kozeput: kitero valaszt ad, huzza-halogatja a dolgot, remelven, hogy lassan beletorodsz.
Persze, most azert nem akar gyereket, mert a kerdezo tul fiatal, X ev mulva meg azert nem akar majd, mert o lesz hozza tul oreg.
#2-es válaszoló.
Mit nem értesz? 2 db szoba! Szóval az egyik lenne nappali a másik a mi hálószobánk... És akkor a gyerekszoba? És a végén leírtam, hogy nem lehet vele komolyabb tervekről beszélgetni, MERT RÖGTÖN TERELI A TÉMÁT! Túl fiatalnak tart? Hát ez érdekes. Akkor majd mikor én leszek 35 ő meg 50 akkor már lehet? Nem értem ezt a logikát...
Addig tisztázzátok ezt a gyerek kérdést, amig nincs közös ház, közös vagyon, mert akkor már nehezebb lesz otthagyni.
Ha te szeretnél anya lenni, ne mondj le róla az ő kedvéért.
Jobb lenne most tisztázni!
Ha ő mindig kitérő válaszokat ad, akkor te nem kérdezel elég határozottan!
Mondjon igen vagy nemet!
Ne hagyd, hogy kikerülje a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!