3 éve vagyok együtt a barátommal, neki már van egy kamasz lánya, az előző házasságából. Köztünk 15 év van (ő 39, én 24), ami igazából nem lenne gond, mert jól elvagyunk. Már párszor rákérdeztem, hogy mik a tervei a gyerek témával kapcsolatban, de mindig csak kitérő választ adott: hol van az még?/amíg nem lesz saját lakásunk, addig nem kéne../egy gyerek minden nőnek kell.. Szóval ezeket a válaszokat adta. Gondoltam, idő kell neki, az őt ért csalódások után, így belenyugodtam a válaszába. Viszont úgy néz ki, hogy még idén be tudunk költözni végre a saját lakásunkba, amiben két szoba van. Hideg zuhanyként ért, mikor kijelentette: felesleges két szoba, az egyiket át kéne alakítani nappalivá... Ezek után mit higgyek? Jól gondolom, hogy ő nem akar több gyereket? Csak nem meri bevallani az igazat?! Egyszerűen nem lehet a jövőbeli tervekről beszélni, mert szinte azonnal tereli a témát. Én pedig mindenképpen szeretnék gyereket.
A böszme megmondta. Lehet keresni olyan pasit, aki csinál neked gyereket. 39 évesen kezdjen már babázni?
2015. jún. 20. 23:09
22/30 anonim válasza:
En ezt sohasem tudom megerteni mi az, hogy "kitero valaszt ad" foleg ilyen komoly kerdesre???
Ha en felteszek egy kerdest, akkor arra valaszt is szeretnek kapni, es csak az egyertelmu egyenes valaszt vagyok hajlando elfogadni, addig nincs tobb kerdes,
Az a baj kerdezo, hogy Te ezt hagyod, hogy ne kapj valaszt. Igen is alj ele es tedd fel a kerdest.
2015. jún. 21. 03:52
23/30 anonim válasza:
Világos minden, csak mivel szereted és bíznál a kapcsolatotok jövőjében, ezért keresel értelmezési alternatívát. Persze, hogy nem fogja bevallani, hogy nem akar több gyereket, mert akkor nagy valószínűséggel elhagynád. Te kellesz neki, a családosdi, amin ő már túl van, amiből már lassan kiszabadul, bár anyagilag még egy darabig biztosan nem, de gyerekezés tekintetében már igen. Terel, hárít, és a sajét magától adott nyilatkozatai egyértelműek abban, hogy ő nem családos életre akar berendezkedni, nem arra, hogy újból családot alapítson. Ez érthető a részéről, de enyhén szólva tisztességtelen. Kell a friss pipihús, a fiatalabb nő, de nem újbóli családalapítás céljából, hanem társnak. Nem lenne ebben semm rossz, ha közben nem vezetne meg a saját vágyai érdekében.
2015. jún. 21. 08:08
24/30 anonim válasza:
15 év van köztünk, ami nem gond- DEHOGYNEM! Jelwn esetben csak az a gond, semmi más. Eltérőek az igényeitek, ő már onnan jön, ahová te még el sem indultál.
2015. jún. 21. 11:03
25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes valaszokat! Azt hiszem tényleg az baj, hogy határozatlan vagyok... Erőt kell vennem magamon és ki kell álljak a saját céljaimért.
2015. jún. 21. 11:17
26/30 anonim válasza:
A 39 egyáltalán nem öreg a gyerekvállaláshoz, viszont az a pasi, aki akar még gyereket, nem 21 éves pipivel szokott kezdeni. Előre sejthetted volna, hogy ez lesz.
2015. jún. 21. 12:21
27/30 anonim válasza:
előző, már miért is nem? 20-25 közt a legideálisabb az első gyerekhez -az orvosok szerint. Pont tudat alatt az utód miatt (ha tudatosan nem is vállalja) 20-27 közöttit keres és nem egy leharcolt harmincast.
2015. jún. 21. 12:28
28/30 anonim válasza:
27: leharcolt 30-as? Eléggé el vagy maradva, 50 éve még talán megállta volna a helyét, ma azonban már az 50 éves sem leharcolt. 30 éves előtt meg felelőtlenség a gyerekvállalás. Ideális az 35-40-ig.
2015. jún. 21. 21:17
29/30 anonim válasza:
utolso,
Oltari nagy baromsagot irtal, ugye tudod??
2015. jún. 21. 22:41
30/30 anonim válasza:
Lehet, hogy tudat alatt a legtermékenyebb korúakhoz vonzódik, de amikor tudatosan gondolkodik, akkor az is belejátszik nála, hogy ezek a fiatal csajok még nem szoktak akarni gyereket nevelni, így biztonságos választás. (Persze ott szokott hiba csúszni a rendszerbe, hogy sok 22 éves is rögtön akar gyereket, ha a negyvenes pasija a popó alá tolja neki a lakást meg a kocsit, és itt most NEM a kérdezőről beszélek, csak gyakori ez a jelenség.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!