Mernél gyereket szülni egy romától úgy hogy a kapcsolat közben kiderültek a negatív tulajdonságai?
Nekem volt abortuszom 19 évesen azért, mert 1 év után jöttem rá arra, hogy egy gyógyíthatatlan alkoholista + játékfüggő a párom. Véletlen sikerült gyerek volt, és tudtam, hogy 0 segítség lenne az apuka. Mögöttem nem volt család, így egyértelmű volt a döntés.
10 évvel később vállaltam tudatosan gyereket, egy szertő, megbízható férjnek szültem.
Örülök, hogy így döntöttem.
Bőrszíntől függetlenül. Mindegy, hogy roma vagy nem. Ha nem vele tervezed a jövőd, akkor azt döntsd el, hogy egyedül képes lennél-e felnevelni egy gyereket.
A gyerek nem tehet róla, hogy milyen az apja. Szóval nem kellene megölni ezért. Fizesse a gyerektartást, ha megcsinálta. De mint ahogy semmi sem, ez sem ok egy gyilkosságra. Ha nem tudod felnevelni, tedd be egy inkubátorba. Itt sokan tudnak írni, hogy az egész élete egy szívás lenne. De, egy, hogy ezt előre nem tudni, kettő hogy akármennyire is szegény valaki, még nem sokan akarnak csak ezért meghalni.
Üdv, egy orvos.
Én alapból nem kezdek romákkal, így nem kerülhetek ilyen helyzetbe.
De a te esetedben sem tartanád meg, az én gyerekem ha van rá 1 mód akkor családban nőjön fel.
9. Ha orvos vagy, akkor tudhatnád, hogy milyen megterhelő és kockázatos a szervezetnek egy terhesség és egy szülés. És ha a kérdező nem akar gyereket, akkor miért tegye ki magát ennek "feleslegesen"? És tudod hány roma gyereket fogadnak örökbe? Nem sokat. Szóval azért szüljön, hogy jó eséllyel intézetben nőjön fel a gyerek?
Tudom, le leszek pontozva, de ne beszéljünk már gyilkosságról egy fiatal magzat esetében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!