Mernél gyereket szülni egy romától úgy hogy a kapcsolat közben kiderültek a negatív tulajdonságai?
Saridon mellett estél teherbe, mi?
Egyébként a kérdés szempontjából MIÉRT hangsúlyozandó ki, hogy a jó édes apuka egy hiperpigmentált, kátrányos helyzetű, bidám-bidám rejtett erőforrás?
" de ne beszéljünk már gyilkosságról egy fiatal magzat esetében..."
Teljesen mindegy mennyi idős, ugyanolyan ember és ugyanúgy joga van az élethez, mint neked. Te tudod hogy zajlik egy abortusz? Nem értem melyik szót használjam akkor, a kioltani az életét megfelelő?
"Nem azt kérdeztem, hogy gyilkosság az abortusz vagy nem."
Ez tudományos tény, nem kérdés.
"ha ennyire szíveden viseled a kérdező születendő gyermekének a sorsát, akkor tartsd csak majd el te."
Ha megcsinálni megtudták, akkor vállalni kell a felelősséget is. Könnyű dugni, felnevelni egy gyereket pedig nehéz. Akkor vagy védekezni kell, vagy vállalni a felelősséget a tetteinkért. Írtad a tablettát. Elolvastad, hogy tabletta szedés elkezdése után még 2 hétig ajánlott mechanikusan is védekezni (óvszer)?
" könnyű más f..szával a csalánt verni."
Könnyű a könnyebbik utat választani. Egy felelősségteljes ember pedig megeszi amit megfőzött. Nem mindig a kibúvókat kell keresni, mert az ilyen mentalitás miatt tart ott a világ, ahol. 19 évesen lett gyerekem és mégis itt vagyok. Van házam, autóm, feleségem és gyönyörű gyermekem. Boldog családom. Én sem terveztem anno olyan fiatalon, elhiheted. Úgy hogy nem más péniszével verem a csalánt.
"És tudod hány roma gyereket fogadnak örökbe? "
A kórházban egy roma hölgy pl már 3-at is, persze mindig visszaperelték. De, visszakérdezek: Ha tudnád, hogy rossz életed lesz x év múlva, akkor fognád magad és öngyilkos lennél?
Egyébként a kérdésre hadd írjam már le a véleményemet, elvileg azért lett kiírva a kérdés! Nem értem, akkor miért kell lepontozni.
"ha ennyire szíveden viseled a kérdező születendő gyermekének a sorsát, akkor tartsd csak majd el te."
Mar bocs, h beleszolok eme magasztos eszmecserebe, de nem a doki csinalta, akkor miert kene neki eltartani? :D:D:D
Am, nem ertem, miert irtal ki ilyen kerdest, mit befolyasol az itt valaszolok valasza? Most ha en azt mondom, hogy vallalnam a sajat gyerekemet, akkor te is azt fogod tenni, vagy mi?
Én romával akkor se állnék össze ha milliárdos lenne.
Van roma barátom, de egy családban nem élnék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!