Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mernél gyereket szülni egy...

Mernél gyereket szülni egy romától úgy hogy a kapcsolat közben kiderültek a negatív tulajdonságai?

Figyelt kérdés
A kapcsolat elején normálisnak tűnt de időközben kiderült a rossz oldala is hazudozás stb. Véletlenul besikerült egy terhesség is, tabletta mellett. Megtartanad a magzatot ilyen esetben vagy nem?
2015. máj. 30. 14:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy gyilkosság az abortusz vagy nem. Nem is érdekelnek az ilyen, és az örökbe adásról szóló válaszok. Igen elvileg kellene fizetnie gyerektartást de a gyakorlatban nem fog.
2015. máj. 30. 15:06
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Dokikám, ha ennyire szíveden viseled a kérdező születendő gyermekének a sorsát, akkor tartsd csak majd el te. Na ja, kevésbé irodalmi kontextusban szokás erre azt mondani, hogy könnyű más f..szával a csalánt verni.
2015. máj. 30. 15:11
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
Ha én lennék ilyen helyzetben, a válasz egyértelmű lenne számomra. Nem, nem szülném meg azt a gyereket. Összevetném a pro, és kontra érveket, mielőtt véglegesen döntök. De az egészen biztos, hogy ebben a helyzetben a negatívumok lennének túlnyomó többségben.
2015. máj. 30. 15:36
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

Saridon mellett estél teherbe, mi?

Egyébként a kérdés szempontjából MIÉRT hangsúlyozandó ki, hogy a jó édes apuka egy hiperpigmentált, kátrányos helyzetű, bidám-bidám rejtett erőforrás?

2015. máj. 30. 17:48
 15/30 anonim ***** válasza:
20%

" de ne beszéljünk már gyilkosságról egy fiatal magzat esetében..."

Teljesen mindegy mennyi idős, ugyanolyan ember és ugyanúgy joga van az élethez, mint neked. Te tudod hogy zajlik egy abortusz? Nem értem melyik szót használjam akkor, a kioltani az életét megfelelő?

"Nem azt kérdeztem, hogy gyilkosság az abortusz vagy nem."

Ez tudományos tény, nem kérdés.

"ha ennyire szíveden viseled a kérdező születendő gyermekének a sorsát, akkor tartsd csak majd el te."

Ha megcsinálni megtudták, akkor vállalni kell a felelősséget is. Könnyű dugni, felnevelni egy gyereket pedig nehéz. Akkor vagy védekezni kell, vagy vállalni a felelősséget a tetteinkért. Írtad a tablettát. Elolvastad, hogy tabletta szedés elkezdése után még 2 hétig ajánlott mechanikusan is védekezni (óvszer)?

" könnyű más f..szával a csalánt verni."

Könnyű a könnyebbik utat választani. Egy felelősségteljes ember pedig megeszi amit megfőzött. Nem mindig a kibúvókat kell keresni, mert az ilyen mentalitás miatt tart ott a világ, ahol. 19 évesen lett gyerekem és mégis itt vagyok. Van házam, autóm, feleségem és gyönyörű gyermekem. Boldog családom. Én sem terveztem anno olyan fiatalon, elhiheted. Úgy hogy nem más péniszével verem a csalánt.

"És tudod hány roma gyereket fogadnak örökbe? "

A kórházban egy roma hölgy pl már 3-at is, persze mindig visszaperelték. De, visszakérdezek: Ha tudnád, hogy rossz életed lesz x év múlva, akkor fognád magad és öngyilkos lennél?

Egyébként a kérdésre hadd írjam már le a véleményemet, elvileg azért lett kiírva a kérdés! Nem értem, akkor miért kell lepontozni.

2015. máj. 30. 17:58
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

"ha ennyire szíveden viseled a kérdező születendő gyermekének a sorsát, akkor tartsd csak majd el te."

Mar bocs, h beleszolok eme magasztos eszmecserebe, de nem a doki csinalta, akkor miert kene neki eltartani? :D:D:D

Am, nem ertem, miert irtal ki ilyen kerdest, mit befolyasol az itt valaszolok valasza? Most ha en azt mondom, hogy vallalnam a sajat gyerekemet, akkor te is azt fogod tenni, vagy mi?

2015. máj. 30. 18:02
 17/30 A kérdező kommentje:
15. Te csak szeretnél orvos lenni, egyébként meg egy alpári vagy aki itt éli ki az elfojtott indulatait.Mi az hogy könnyű dugni?- igazi, primitív ember vagy. Másrészt meg semmi közöd ahhoz, hogy hogyan, mikor, a terhesség. Ha tudnál szöveget értelmezni rájöttél volna, hogy nem érdekel mit gondolnak az abortuszról, vagy az örök beadásról nem ez volt a kérdés.
2015. máj. 30. 18:12
 18/30 anonim ***** válasza:

Én romával akkor se állnék össze ha milliárdos lenne.

Van roma barátom, de egy családban nem élnék velük.

2015. máj. 30. 18:37
 19/30 anonim ***** válasza:
27%
Nem szivatas keppen, de en meg mindig nem ertem miert irtal ki akkor kerdest errol. Az orszag torvenye megengedi, hogy eldontsd megtartod vagy megolod-e a kisbabadat, szuletese elott. Mit oszt vagy szoroz, hogy itt ki mit ir, ki mit tenne? Ne vedd kotekedesnek, de amugy szerintem te mar eldontotted, szoval max jobb lesz a lelkednek, hogy sokan ugyanugy megtagadnak gyerekekuket. Mas ertelme nincs a kerdesnek szerintem.
2015. máj. 30. 19:05
 20/30 anonim válasza:
18%
A kérdésre válaszolva, soha semmilyen körülmények között nem lennék képes bántani a saját vérem. Megtartanám.
2015. máj. 30. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!