Mernél gyereket szülni egy romától úgy hogy a kapcsolat közben kiderültek a negatív tulajdonságai?
"Te tudod hogy zajlik egy abortusz?"
Igen, tudom, mint írtam, át is éltem. Én ha 19 évesen bevállalom azt a gyereket, nemhogy boldog családom és egzisztenciám nem lenne, de lehet, már én sem lennék, mert egyedül nem lettem volna rá képes.
És igenis, ha van választása az embernek, had döntsön úgy, ahogy szeretne. Én nem tartanék önálló embernek egy olyan magzatot, aki belőlem táplálkozik, és nélkülem nem marad életben...
Igenis előrébb tartanánk, ha tudatosan vállalnának az emberek gyereket...
Nem is írtam sehol sem, hogy terhes voltam valaha is. Attól függetlenül férfiként sem tudnák bántani egy gyereket. És egy anyának tudományosan bizonyított, hogy erősebb a kapcsolata a gyerekkel (legalábbis kellene hogy legyen). Bár az itt válaszolókból ez nem derül ki, mert öldösik a saját gyerekeiket, "mint a huzat". Sajnos a mai társadalomban a legtöbb emberben semmi felelősség nem szorult, holott vállalni kellene a következményeket, nem pedig kibújni alóla. Így szokás manapság a házasságokban is, 'ha probléma van elválunk, nem pedig megoldjuk'...
Egy felnőtt ember igenis vállalja felelősségteljesen a tetteit!
Ha fehér embernél derülne ki,hogy javíthatatlanok a rossz tulajdonságai és egy link alak,ha egy mód van rá,akkor se szülnék neki.Ha az ultrahangon nem mutatnak ki semmilyen rendelenességet,megszülném,de ha igen,akkor nem.Viszont ha romáról van szó,ott akkor is nagyobb a rizikó,ha tanult családról van szó.Akkor is nagyon más kultúra és a nő ott is jobb esetben másodhegedűs.
Egyébként mizujság azóta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!