Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátom, hogy eljegyezzen végre?
Figyelt kérdés
Idősebb vagyok nála 1 évvel, ő most végez az egyetemmel. 27 vagyok ő 26. 3 éve vagyunk együtt. Már két éve mondom neki, hogy ketyeg a biológiai órám, 30 felett nem szeretnék szülni, mert egyre nehezebb, illetve meg szeretnék megállapodni, és nekem mennyire fontos, hogy eljegyezzen, hogy így tudjam, ő is komolyan gondol. De azt látom rajta, hogy bizonytalan. Olyanokkal jön, hogy előbb még dolgozna, meg először költözzünk össze (még a szüleimmel lakom, ő pedig Pesten albérletben), nézzük meg milyen, de ettől kiakadok. Hogy válaszolhat ilyet, ha szeret? Szeretnék egy közös, nyugodt életet. De rajta meg inkább azt látom, hogy fél elköteleződni. 1 éve több vitánk is van emiatt. Ilyenkor elmegy a szerelmeskedéstől is a kedvem, amit ő szintén felhoz, hogy zavarja. Pedig így is van heti egyszer, de mivel vidéken lakom, így heti átlag 2-szer találkozunk, így nem rossz arány ez szerintem. Tudtok valamit tanácsolni?
A kért tanácsra: költözzetek össze, a esküvőt meg kompletten verd ki a fejedből. Ha meg akar kérni egyszer akkor egyszer meg is fog. Ha akarod, hogy megkérjen nem fog. Ha menet közben teherbe esnél (tudom, meddig vagytok hajlandóak elmenni, csilingelő biológiai óránál gátlástanok tud lenni néhány nő) azonnal elvesztetted.
(A heti 1 szex meg csak arra "elég", hogy ne csaljon meg, de nem ritkán arra sem.)
2015. jún. 13. 17:56
22/29 anonim válasza:
ahogy olvastam, azt hittem en vagyok gyerekes 19 eves fejjel, de tevedtem.. minek akarsz mar gyereket, ha meg egyutt sem laktok? 27 eves vagy, mas 35 utan szul, ugyhogy meg van idod. a baratod is elobb hagy dolgozzon, keressetek meg a 'gyerekrevalot', koltozzetek ossze, aztan majd ha o is ugy gondolja, meg fogja kerni a kezed. ez nem olyan, amit ra lehet eroszakolni valamire. minel jobban nyomatod ezt a szoveget, azt fogod elerni, hogy egyszer csak elhagy, aztan sirhatsz.
2015. jún. 13. 18:23
23/29 anonim válasza:
Az ilyen nőktől mentsen meg az isten, minden pasit.
Mi az hogy még együtt se éltetek de már esküvőt akarsz? Dolgozni nem kéne? Te nem vagy önálló, szülők nyakára szülnél? Csak mert a barátnőid házasok?
2015. jún. 13. 18:42
24/29 Yorxun Yorxun válasza:
Ha nem éltetek együtt huzamosabb ideig, akkor költözzetek össze, és próbáljátok ki, milyen lenne a közös életetek (még mielőtt véglegesen elköteleződnétek).
Nem hiába a régi mondás: együtt lakás során ismerszik meg az ember. Ha kiálljátok ezt a próbát és együtt éltek fél-egy évet, akkor a srác majd magától eljegyez. :)
2015. jún. 13. 19:14
25/29 anonim válasza:
Vagy költözzetek össze és lássátok meg, vagy keress mást, akivel azonosak a céljaitok.
2015. jún. 13. 20:20
26/29 anonim válasza:
Ha nagyon erőlteted ezt a dolgot, ahelyett hogy eljegyezne inkább elhagy majd...
2015. jún. 14. 00:03
27/29 anonim válasza:
"Tudtok valamit tanácsolni?"
Igen, megpedig a baratodnak. Kb. annyi lenne, hogy legyen nagyon ovatos veled, de jobban jar, ha keres valaki mast.
2015. jún. 14. 16:58
28/29 anonim válasza:
Lakva ismerszik meg az ember. Igaza van. Oldjátok meg, h összeköltözzetek, akkor látjátok mindketten, hogy hogyan működik. Hidd el, ha ott lesztek, látni fogja, h el akar-e venni. Vagy megnyugszik, vagy rájöttök, hogy kár erőltetni. A "hogyan vegyem rá" nem működik, ha már vitáig fajult a dolog.
2015. jún. 15. 09:26
29/29 anonim válasza:
Az én pasim egyébként anno azt mondta, hogy eljegyzés, aztán összeköltözés és akkor látjuk majd, hogy hogyan működnek a dolgok. Kétlakiak voltunk, minden nap együtt aludtunk, de mindig másnál. Nagyon nehezen viseltem már 3 év után. Én egy kicsit erőszakos voltam az eljegyzéssel, de nem is ellenkezett. 1x talán vitáztunk is rajta. Nem bírtam már a szüleinkkel élni. Megvolt az eljegyzés, 2 hónappal később már költöztünk is össze. (Addig felújítottunk.) Én konkrétan megmutattam, melyik gyűrű tetszik. Azt is kaptam meg. Az esküvő ráért, végre saját közös kis életünk van és erre vágytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!