Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátom, hogy eljegyezzen végre?
Igaza van barátodnak,a gondolkodása teljesen normális. Minek jegyezne el,akarna elvenni,meg akarna gyereket, amikor egy percet sem éltetek egy fedél alatt.
Lehet fél év együttélés után szakítás lenne.
Nekem eléggé önzőnek tűnsz.
Tessék gondolkodni miért!?
"27 vagyok ő 26. 3 éve vagyunk együtt. Már két éve mondom neki, hogy ketyeg a biológiai órám, 30 felett nem szeretnék szülni, mert egyre nehezebb, illetve "
Ha 38 lennél megérteném amit írsz de 27!!! vagy. Milyen biológiai óráról beszélsz? Más még tanul ennyi idősen vagy élvezi hogy fiatal és nem pelenkázni akar. Aztán 30 évesen elvált nő leszel gyerekkel.
az első néhány mondatod:
Én, Én, Én, biológiai óra, gyerek, én, én, én, baba.
nem csoda hogy a barátodnak nevezed, és nem a társadnak.
ha neked ez a prioritás, hagyd el, ő is jobban jár, te is.
te úgy látom elsősorban, babát, és családod akarsz, nem pedig egy társra van szükséged. nagyon sok anyuka-kedvence típusú pasi van aki csak arra vágyik hogy egy nő irányítsa. keress egy olyat.
itt nem a barátoddal van a probléma, hanem a felfogásoddal. nyilván neked ez nem probléma, de a mostani párod túlságosan önálló, és okos, hogy beleessen a babázási-csapdádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!