Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátom, hogy eljegyezzen végre?

Figyelt kérdés
Idősebb vagyok nála 1 évvel, ő most végez az egyetemmel. 27 vagyok ő 26. 3 éve vagyunk együtt. Már két éve mondom neki, hogy ketyeg a biológiai órám, 30 felett nem szeretnék szülni, mert egyre nehezebb, illetve meg szeretnék megállapodni, és nekem mennyire fontos, hogy eljegyezzen, hogy így tudjam, ő is komolyan gondol. De azt látom rajta, hogy bizonytalan. Olyanokkal jön, hogy előbb még dolgozna, meg először költözzünk össze (még a szüleimmel lakom, ő pedig Pesten albérletben), nézzük meg milyen, de ettől kiakadok. Hogy válaszolhat ilyet, ha szeret? Szeretnék egy közös, nyugodt életet. De rajta meg inkább azt látom, hogy fél elköteleződni. 1 éve több vitánk is van emiatt. Ilyenkor elmegy a szerelmeskedéstől is a kedvem, amit ő szintén felhoz, hogy zavarja. Pedig így is van heti egyszer, de mivel vidéken lakom, így heti átlag 2-szer találkozunk, így nem rossz arány ez szerintem. Tudtok valamit tanácsolni?

2015. jún. 13. 15:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van barátodnak,a gondolkodása teljesen normális. Minek jegyezne el,akarna elvenni,meg akarna gyereket, amikor egy percet sem éltetek egy fedél alatt.

Lehet fél év együttélés után szakítás lenne.

Nekem eléggé önzőnek tűnsz.

Tessék gondolkodni miért!?

2015. jún. 13. 16:07
 12/29 anonim ***** válasza:
2015. jún. 13. 16:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"27 vagyok ő 26. 3 éve vagyunk együtt. Már két éve mondom neki, hogy ketyeg a biológiai órám, 30 felett nem szeretnék szülni, mert egyre nehezebb, illetve "

Ha 38 lennél megérteném amit írsz de 27!!! vagy. Milyen biológiai óráról beszélsz? Más még tanul ennyi idősen vagy élvezi hogy fiatal és nem pelenkázni akar. Aztán 30 évesen elvált nő leszel gyerekkel.

2015. jún. 13. 16:21
 14/29 mtke ***** válasza:
Mi 7 éve élünk együtt most lesz át esküvő jövő héten. Ajánlom előtte az együtt lakást
2015. jún. 13. 16:30
 15/29 anonim ***** válasza:
OMG
2015. jún. 13. 17:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
én nem értem... heti 2x talákoztok, szülőknél laktok külön, nem is dolgoztok... mire akarsz te eljegyzést? 18-21 éves koromig volt ilyen heti 2x találkozós kapcsolatom eszembe nem jutott az eljegyzés
2015. jún. 13. 17:10
 17/29 A kérdező kommentje:
Én már dolgozom 2 éve. A barátom az, aki most végez csak az egyetemmel.
2015. jún. 13. 17:14
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
ez a többin nem változtat... gyakorlatilag egy tini kapcsolat
2015. jún. 13. 17:14
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

az első néhány mondatod:

Én, Én, Én, biológiai óra, gyerek, én, én, én, baba.

nem csoda hogy a barátodnak nevezed, és nem a társadnak.

ha neked ez a prioritás, hagyd el, ő is jobban jár, te is.

te úgy látom elsősorban, babát, és családod akarsz, nem pedig egy társra van szükséged. nagyon sok anyuka-kedvence típusú pasi van aki csak arra vágyik hogy egy nő irányítsa. keress egy olyat.

itt nem a barátoddal van a probléma, hanem a felfogásoddal. nyilván neked ez nem probléma, de a mostani párod túlságosan önálló, és okos, hogy beleessen a babázási-csapdádba.

2015. jún. 13. 17:49
 20/29 anonim ***** válasza:
59%
Elárulok egy férfititkot: megérezzük ha el akarja vetetni magát egy nő. No nem úgy, hogy szó szerint ezt, de ösztönösen érezzük, hogy valami nem kóser a csaj valamiben sántikál. Akkor elkezdődik a távolság tartósdi. Ha pedig elkezdi erőltetni a témát akkor először jönnek a "a majd akkor ha..." mondatok, aztán az "ezt már megbeszéltük párszor" feszkók, és aztán az agyalás, hogy tuti ezt akarjuk e amit művel? Erre pedig a válasz mindig a: Nem! Szóval gondold át, hogy tuti akarod e azt esküvőt, mert nagyon hamar, hetek alatt vissza lehet kerülni a startpontra. (szakítás,és újra szingli)
2015. jún. 13. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!