Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Barátom kint dolgozik Németors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom kint dolgozik Németországba,21 éves, Én 17 vagyok, ha betöltöm a 18. életévemet, akkor ki költözhetek hozzá, anélkül, hogy összeházasodnánk?

Figyelt kérdés

2014. szept. 26. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki.
2014. szept. 26. 20:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de semmiféle kedvezmény nem fog megilletni.
2014. szept. 26. 20:14
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Bármikor kiköltözhetsz, csak most kell hozzá szülő engedély. Mármint bele egyezés.

Nem nagyon értem a kérdést. Németország nem Madagaszkár, hogy ne mehess oda bármikor ki.

Ha ő ott él, akkor mi a probléma?

21 éves és nem tud neked választ adni?

2014. szept. 26. 20:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen papíron nagykorú vagy, EU állampolgárként oda költözöl, ahová akarsz. Viszont magadnak kell gondoskodnod a megélhetésedről, betegbiztosításról stb. Németországban sem magától értetődően egyszerű megélni két embernek egy fizetésből, kedvezmények nélkül, hacsak a barátod nem valami egészen magasan kvalifikált munkát végez, de azt kétlem 21 éves korban.
2014. szept. 26. 20:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Ő még csak 2 éve van kint,és mi még csak 9 hónapja vagyunk együtt,eléggé bonyolult az én helyzetem,és szeretnék minél hamarabb elmenni itthonról,de hallottunk már olyat is,hogy míg be nem töltöm a 18. életévemet,addig nem mehetek ki szülői engedély nélkül,és hogy nem is lakhatnánk együtt mert én nem vagyok 18,és kiskorúnak számítok ! Ebből nem tudom mi igaz és mi nem...
2014. szept. 26. 20:22
 6/17 anonim ***** válasza:
13%
Ebből nagyjából semmi.
2014. szept. 26. 20:24
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
Hát az, hogy ilyenekkel nem vagy tisztában 17 évesen az elég nagy szégyen. Ne menj szerintem Németországba, ha ennyire buta és tájékozatlan vagy.
2014. szept. 26. 20:26
 8/17 A kérdező kommentje:

20:26 :

Valóban tájékozatlan vagyok,és éppen ezért érdeklődök,hogy mire betöltöm a 18. életévemet addig legyek annyira tájékozott ,hogy ki tudjak menni ! :) A barátom szerencsére elég sok pénzt keres ahhoz ,hogy megéljünk! :) És beszél németül is! Kint is vannak ismerősök,de mivel após jelölt kint lakik,ezért nem merünk semmit kérdezni tőlük,mert vissza menne,ezért gondoltam,hogy itt érdeklődök :) további válaszaitokat köszönöm előre is :)

2014. szept. 26. 20:32
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
Ne mentegetőzz, nem kell ilyeneket gyerekfejjel tudnod. Németül viszont illene megtanulnod, süketnémaként ott sem lesz túl szórakoztató az élet.
2014. szept. 26. 20:34
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
17 évesen nem egy ovis szintjén van, azért az egy alapvető dolog, hogy 18 éves koráig nem költözhet a szülei engedélye nélkül, mert akkor válik nagykorúvá és cselekvőképessé.
2014. szept. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!