Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Barátom kint dolgozik Németors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom kint dolgozik Németországba,21 éves, Én 17 vagyok, ha betöltöm a 18. életévemet, akkor ki költözhetek hozzá, anélkül, hogy összeházasodnánk?

Figyelt kérdés

2014. szept. 26. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó, te mennyi vagy? 19 és fél? :)
2014. szept. 26. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem tudom, miért kötsz bele a 10-es válaszába, igaza van. 18 éves koráig, ha szülői engedély nélkül költözik el, hazavitethetik rendőrökkel.
2014. szept. 26. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:

"A barátom szerencsére elég sok pénzt keres ahhoz ,hogy megéljünk!"

Hát 21 évesen azért nem hiszem. Lehet, hogy az itteni 50-90 max. 100 ezres nettóhoz képest soknak TŰNIK, de.....

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki érettségi után menne németbe, hogy "meggazdagodjon".

De most mi a kérdés?

Tehát TE arra vársz, hogy betöltsd a 18-at és egyből lépj le otthonról?

Hát akkor menj!

Nem értem mi a probléma?

Miért kéne összeházasodni? Mivel benne vagyunk az Unióban, és NO. is, így kb. olyan, mintha Budapestről Szegedre akarnál utazni, és azt kérdeznéd, hogy kell-e ehhez 18 év, illetve házasság.

Viszont ami biztos kell: német nyelvtudás, meg valami szakma, vagy bármi végzettség, mert ugye ha kimész, ott is dolgozni kell

2014. szept. 26. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Es megis mit tervezel, mit fogsz Nemetorszagban csinalni?

Logatod a labad egesz nap?`

2014. szept. 26. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:

"Sima" párkapcsolatban is élhettek kint, nem kell ehhez házasság. Ha betöltöd a 18-at oda mész, ahova akarsz és azzal, meg ott laksz ahol akarsz. Viszont ha érvényesülni szeretnél kint, akkor nagyon sürgősen állj neki a nyelvnek, hogy te is tudj beszélni, viszont egy szakma sem ártana, mert a magyar érettségidet kint nem tudják értékelni és max mosogató lehetsz, vagy a mekiben kiszolgáló. De ha van egy szakmád és jól beszélsz akkor lehetőséged van jobb munkákra is.

A másik, hogy lehet, hogy magyar szemmel jól keres a párod, de ott sincs kolbászból a kerítés, 2 ember már nehezebben jön ki ott is 1 fizuból.

Viszont az ilyen távkapcsolatoknál van másik veszély is, vajon megvár-e a barátod? Mert mire szakmád lesz, az még kb 3 év... erre is gondolni kell, vagy ha nagyon penge vagy németből, akkor kint is tanulhatsz szakmát, viszont a képzések ott is drágák lehetnek.

2014. szept. 27. 09:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat :) Tisztába vagyok azzal,hogy egy sima érettségivel nem mehetek ki,főképpen nem német nyelv tudás nélkül ! A barátom megkeresi a havi 700.000 :) szóval úgy érzem,hogy meg tudnánk belőle élni ! És amúgy is ott ahol ő lakik van egy cég ahova anyós jelöltet is fel vették,pedig ő abszolút nem tud németül,max számolni ! Tehát ,én aki 5 hét alatt többet megtanult mint ő ,úgy érzem nem indulok rossz esélyekkel ! És ha kell takarítok is ! Szerintem nincs abba semmi szégyen ! Nem gazdag családból származom,hogy milliókkal menjek el itthonról,sőt a szüleim alapot sem tudnak adni,ezért saját magam kell a talpamra állni,és a barátom igenis meg vár ! :) Vagyis bízom benne ! Én is várom mindig haza ! És megbeszéltük,ha úgy érezzük,hogy nem megy ez a távkapcsolat ,akkor abba hagyjuk ! Szerencsére nagyon jól elvagyunk,ezáltal megbízok benne,és tudom,hogy ő segíteni fog mindenben ! :)

Tényleg ,még egyszer köszönöm a válaszotokat ! :)

2014. szept. 27. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:

azaz kabe 2300 euro nettot keres. Attol fuggoen hogy merre van Nemetorszagban, ez lehet akar eleg gyenge fizetes is.

Nem erdemes atszamolgatni magyar penzbe, mert a nemet viszonyok teljesen masok. Egyebkent nyilvan meg lehet belole szerenyen elni, ez teljesen igaz.

2014. szept. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!