Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem hétfőn utazott Németországba dolgozni és most estére nagyon mélyponton érzem magamat, volt itt valaki hasonló cipőben?
Hétfőn,kedden rengeteget dolgozam és ma szabadnapos voltam volt időm gondolkodni sajnos :( .
A gyerekek rég alszanak én pedig iszonyú egyedül érzem magamat ,ráadásul megbeszéltük,hogy majd ha elintézi az internetet akkortól beszélünk majd skype-on,addig pedig nem telefonálunk,csak ha baj van,mióta elutazott csupán pár percet beszéltem vele és állnadóan baljós sejtéseim vannak .
Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni? Az neten még nem tudta elintézni, megbeszéltétek hogy spórolás miatt csak vészhelyzetben telefonáltok. Azért 3 nap még nem a világ vége hogy csak a rosszra gondolj..
Én amikor a férje kiment Angliába dolgozni másfél hónapra rá tudtunk csak beszélgetni..Addig csak 1-1 sms ment.
Ha annyira aggódsz akkor küldj egy rövid SMS-t neki az nem drága (még 100 forint sincs)
Köszi ,akkor írok majd neki .
Nem először ment ki,volt már több hónapot kint,és bizony olyan is volt ,hogy két hónapig volt távol ,most több mint fél évet itthon volt és olyan jó volt :( .
Olyan helyre ment, ahol volt már?
Mert akkor talán könnyebb valamivel.
Elvileg hosszú távra tervez itt ,néhány évet havi hazajárással.
Nem volt még itt,egyenlőre korrektnek tűnik a hely,német munkáltató ,bejelentéssel,szerződéssel,itt még üzemorvosi vizsgálat is volt ,máshol eddig még soha :) .
Egy kollégája 5-6 éve dolgozott már itt és fizettek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!