Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem hétfőn utazott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem hétfőn utazott Németországba dolgozni és most estére nagyon mélyponton érzem magamat, volt itt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Hétfőn,kedden rengeteget dolgozam és ma szabadnapos voltam volt időm gondolkodni sajnos :( .

A gyerekek rég alszanak én pedig iszonyú egyedül érzem magamat ,ráadásul megbeszéltük,hogy majd ha elintézi az internetet akkortól beszélünk majd skype-on,addig pedig nem telefonálunk,csak ha baj van,mióta elutazott csupán pár percet beszéltem vele és állnadóan baljós sejtéseim vannak .

2013. júl. 17. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Ki lehet menni vele, és együtt boldogulni, nem otthon sajnáltatni magad.
2013. júl. 17. 23:46
 12/19 A kérdező kommentje:

Addig fel sem merülne bennem ,hogy kimennék vele amíg nekem biztos munkám van itthon ,míg neki az eddigi külföldi munkával való próbálkozásai rendszerint kudarccal végződtek,felelőtlenség is lenne itthagyni csapot-papot ,hogy majd lesz valahogy a két gyerekkel .

Akkortól viszont valóban meggondolandó ,ha ez a munkahely végre hosszútávunak bizonyul .

2013. júl. 17. 23:55
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
előfordulhat,hogy megfog csalni. nem fogja testiség nélkül kibírni hetekig, ezt remélem tudod.
2013. júl. 18. 00:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Ha megteszi akkor az az ő döntése .
2013. júl. 18. 00:29
 15/19 anonim ***** válasza:
7%

Az ilyen itthon hagyott anyukákból lesznek a legjobb szexpartnerek. Tapasztalat.

(Tudom, te soha nem csalnád meg őt, blabla. Dehogynem, csak idő kérdése.)

2013. júl. 18. 01:09
 16/19 anonim válasza:
Azt tudni kell Németországról,hogy előszeretettel dolgoztatják a magyarokat 12-14 órán át.Hidd el nekem nem lesz neki sem ideje sem kedve ahhoz,hogy nőkre nézzen.Mondd neki vegyen egy Lebarra telefon kártyát feltölti és 40 Euro-ért korlátlan beszélgetést kap 1 hónapra.Ezt minden hónapban megismétli addig beszéltek ameddig akartok.Aztán ott a skype is szóval meg lehet oldani.Mi is így beszélünk a férjemmel.
2013. júl. 18. 06:39
 17/19 A kérdező kommentje:

Én mint szexpartner :D ...

Ha ismernél eszedbe nem jutna rólam

2013. júl. 18. 07:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Miért nem lehet telefonálni? Amikor a férjem külföldre ment táborozni a tanítványaival, mindennap beszéltünk egy pár percet. Ennyire nem spórolunk, hogy egymás hangját ne halljuk...
2013. júl. 18. 14:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Ma beszéltünk végre ,hamarosan lesz net és akkor beszélünk majd sokat.
2013. júl. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!