Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem hétfőn utazott Németországba dolgozni és most estére nagyon mélyponton érzem magamat, volt itt valaki hasonló cipőben?
Hétfőn,kedden rengeteget dolgozam és ma szabadnapos voltam volt időm gondolkodni sajnos :( .
A gyerekek rég alszanak én pedig iszonyú egyedül érzem magamat ,ráadásul megbeszéltük,hogy majd ha elintézi az internetet akkortól beszélünk majd skype-on,addig pedig nem telefonálunk,csak ha baj van,mióta elutazott csupán pár percet beszéltem vele és állnadóan baljós sejtéseim vannak .
Addig fel sem merülne bennem ,hogy kimennék vele amíg nekem biztos munkám van itthon ,míg neki az eddigi külföldi munkával való próbálkozásai rendszerint kudarccal végződtek,felelőtlenség is lenne itthagyni csapot-papot ,hogy majd lesz valahogy a két gyerekkel .
Akkortól viszont valóban meggondolandó ,ha ez a munkahely végre hosszútávunak bizonyul .
Az ilyen itthon hagyott anyukákból lesznek a legjobb szexpartnerek. Tapasztalat.
(Tudom, te soha nem csalnád meg őt, blabla. Dehogynem, csak idő kérdése.)
Én mint szexpartner :D ...
Ha ismernél eszedbe nem jutna rólam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!