Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátom, hogy eljegyezzen végre?
Figyelt kérdés
Idősebb vagyok nála 1 évvel, ő most végez az egyetemmel. 27 vagyok ő 26. 3 éve vagyunk együtt. Már két éve mondom neki, hogy ketyeg a biológiai órám, 30 felett nem szeretnék szülni, mert egyre nehezebb, illetve meg szeretnék megállapodni, és nekem mennyire fontos, hogy eljegyezzen, hogy így tudjam, ő is komolyan gondol. De azt látom rajta, hogy bizonytalan. Olyanokkal jön, hogy előbb még dolgozna, meg először költözzünk össze (még a szüleimmel lakom, ő pedig Pesten albérletben), nézzük meg milyen, de ettől kiakadok. Hogy válaszolhat ilyet, ha szeret? Szeretnék egy közös, nyugodt életet. De rajta meg inkább azt látom, hogy fél elköteleződni. 1 éve több vitánk is van emiatt. Ilyenkor elmegy a szerelmeskedéstől is a kedvem, amit ő szintén felhoz, hogy zavarja. Pedig így is van heti egyszer, de mivel vidéken lakom, így heti átlag 2-szer találkozunk, így nem rossz arány ez szerintem. Tudtok valamit tanácsolni?
Illetve ha most eljegyezne, 1 év múlva lehetne is az esküvőnk, amit annyira szeretnék már. A legtöbb barátnőm már házas.
2015. jún. 13. 15:37
2/29 anonim válasza:
Úristen mekkora ribizli vagy.....3 ev utan ra akarod eroszakolni Magadat es egy gyereket a parodra??? No vagyok, ezt ugy mondom....Mi mar hazasok vagyunk, de boven 6 ev utan kerte meg a kezem, es orultem is h nem elobb....plusz igaza van, elobb ossze kell koltozni h megnezzetek az milyen....raadasul milyen hazassag lennE az ahol kulon eltek? Penz? Munka? Az hogy all? Ez is fontos kerdes..
2015. jún. 13. 15:41
3/29 Költőnő? válasza:
Én is a srác pártján állok. Ne "vedd rá" sehogy. Majd alakulnak a dolgok összeköltözés után.
2015. jún. 13. 15:48
4/29 anonim válasza:
Ha tovább folytatod ezt az erőltetést nem hogy eljegyezni nem fog, de ott is fog hagyni. teljesen igaza van a srácnak, a semmire nem lehet alapozni.
2015. jún. 13. 15:48
5/29 anonim válasza:
Sehogy. A barátod egy ember, saját akarattal és nem egy eszköz ahhoz, hogy neked mihamarabb gyereked legyen és "megállapodj".
Ha ő még nem akar elköteleződni, nem akar még gyereket, nem kényszerítheted rá.
Azzal az álláspontjával sincs semmi baj, hogy előtte költözzetek össze, mert heti két találkával fogalmatok sincs, hogy illenétek össze a mindennapokban.
Próbáljátok összehangolni valamennyire az elképzeléseiteket a jövőről, ha pedig nem megy, akkor nincs közös jövőtök.
2015. jún. 13. 15:50
6/29 anonim válasza:
Egek..remélem én nem leszek ilyen a harminchoz közelítve :/ Gondolkozz már az agyaddal kicsit, azért van.
Ha én férfi lennék, komolyan úgy érezném melletted, hogy nem is szeretsz, és csak egy papírt akarsz meg a spermámat..
2015. jún. 13. 15:51
7/29 anonim válasza:
a srácnak munka ...
te dolgozol már ?
ha nem akkor sipirc melót keresni
összeköltözés minimum 2 évet lakjatok együtt és majd ez után vesd fel az eljegyzést
heti 1 x??? - az marha kevés ám !
am meg nem kell 1 évre rá esküvő !! ez megint egy amerikai hülyeség amit átjött...
de véleményem szerintem pont mert erőszakos vagy azért nem akar még - és ezt ha így folytatod akkor elcseszed ...
2015. jún. 13. 15:54
8/29 anonim válasza:
Egy nő sosem erőltet semmiféle eljegyzést, de ki se ejti a száján. Mindig a pasik lépnek először.
2015. jún. 13. 15:56
9/29 anonim válasza:
Nem akar téged, mikor fog leesni? Erőszakoskodhatsz, de nincs értelme. N31
2015. jún. 13. 15:58
10/29 anonim válasza:
9-es. Ez nem biztos, hogy igaz, hiszen a srác nem azt mondta neki, hogy nem akarja, hanem hogy előbb éljenek együtt, hogy az hogy megy kettejüknek. Szövegértés...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!