Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irkál ide a feleségem? Itt megoldódik mineden?
Nem csak minden nőnek,minden embernek.
A nyaralás kevés,arra várjon év közben is?
Az apró figyelmességekkel többre mennél...
Ne haragudj Kérdező, de bárki bármit ír, oldalak óta ugyanazt hajtogatod. Így mit vársz? Akár a feleségedtől, akár az itt válaszolóktól?
Valószínűleg pontosan tudod mit akarsz, csak kimondani nem mered.
Az első feleségemnél örültem,hogy ő mert lépni,mert ha nem,még lehet most is vele élnék egy rossz házasságban.
Talán most is erre várok.Amiket írtatok,az ráébresztett, hogy ő még harcol.Igen,lehet könnyebb lenne,ha ő lépne.De maradnék is vele,ha neki is jó lenne így,ahogy van,nem veszekedne.
Vegyél neki egy csokor virágot. Mondjuk vörös rózsát :)
És mutasd ki, hogy szereted :)
Jól értem, hogy ez a házasság neked már csak akkor kell, ha a feleségednek is jó így? Magyarán nem vagy hajlandó változtatni, tenni bármit azért, hogy helyre jöjjenek a dolgok? HA ez így van, ne haragudj, de én őszintén drukkolok a feleségednek, hogy találjon valakit, aki jobban megbecsüli őt.
Azzal pedig ne mentegesd magad, hogy a szüleid megértenek. Ők a szüleid, szubjektívek veled szemben. A feleséged szülei nyilván az ő pártját fogják, ez így 1-1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!