Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy hozzam a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam a feleségem tudtára, hogy lassan nagyobb a bajusza mint az enyém?

Figyelt kérdés
Legalább borotválja le.

#feleség #igéytelenség
2015. ápr. 17. 07:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%

ha leborotválja akkor tényleg nagyobb lesz egy idő után!

majdnem minden nőnek van, de általában mások jobban látják mint mi magunk. ha elfelejtem egy ideig leszedni és már jobban látszik a férjem csak annyit mond: "mi van kis bajuszkásom?" na innen tudom hogy arcgyantázni kell. ha pedig megsértődök csak annyit mond hogy őt nem zavarja csak azért szól hogy más előtt ne legyen ciki!

2015. ápr. 17. 07:33
 2/21 mtke ***** válasza:
71%
Ha van bizalom szeretitek egymást nem lehet ebből gond! Én jobban örülnék ha a párom szólna mintha valami idegen
2015. ápr. 17. 07:46
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Oszinten, de normalisan, kedvesen add a tudtara. Kozmetikus parszaz Ft-ert leszedi, es kb. ugyanennyibe kerulnk a dogeriakban kaphhato arcgyanta csikok. Szamomra az a durva, hogy ez ot nem zavarja. :/
2015. ápr. 17. 07:58
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

2-es ezt ne úgy képzeld hogy bedurcizom és 3 napig nem szólok hozzá, hanem csak látja rajtam hogy elhúzom a számat és hogy rosszul esik a kritika.

de nem is az volt a kérdés hogy hogyan hozza a tudtára úgy hogy ne sértődjön meg!

Amúgy meg elnézést kérek hogy válaszoltam a kérdésre saját tapasztalat alapján!

2015. ápr. 17. 08:09
 5/21 anonim ***** válasza:
54%

Ugyanolyan kedvesen, bájosan, ahogy egy nő teszi ezt a férje felé, amikor nem tetszik neki valami.

Gondolom 100%-ot kapok:-)

2015. ápr. 17. 08:10
 6/21 anonim ***** válasza:
4%
Pl. monnd azt neki, hogy "Kettőnk közül csak egyőnknek lehet bajusza, úgyhogy megyek és megborotválkozom drágám!" vagy vegyél neki egy nagy virágcsokrot és a virágok közé rejts el egy "Hogyan szőrtelenítsük arcunkat?" c. ismeretterjesztő füzetet. Sok lehetőség van, találj ki Te is egyet vagy akár többet! :)
2015. ápr. 17. 08:11
 7/21 anonim ***** válasza:
29%
Csók után mond azt hogy szúr a bajsza :D
2015. ápr. 17. 08:17
 8/21 anonim ***** válasza:
41%
Hasonló helyzetben nálam 3 hónapra szóló sértődés lett belőle. Nem lehetett vele semmit csinálni.
2015. ápr. 17. 08:25
 9/21 A kérdező kommentje:
Tehát papolnak az igazságról, közben meg " Mondj igazat, beverik a fejed"?:-)))
2015. ápr. 17. 08:34
 10/21 anonim ***** válasza:
19%

nem tudom kérdező de azért a pontozás nem semmi:

"ha leborotválja akkor tényleg nagyobb lesz egy idő után!

majdnem minden nőnek van, de általában mások jobban látják mint mi magunk. ha elfelejtem egy ideig leszedni és már jobban látszik a férjem csak annyit mond: "mi van kis bajuszkásom?" na innen tudom hogy arcgyantázni kell. ha pedig megsértődök csak annyit mond hogy őt nem zavarja csak azért szól hogy más előtt ne legyen ciki!

A válasz 15%-ban hasznosnak tűnik.

"ha pedig megsértődök"

A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik.

Csók után mond azt hogy szúr a bajsza :D

A válasz 53%-ban hasznosnak tűnik"

írok egy normális választ 15%, valaki ezt kicikizi 45% írok egy vicces de kicsit tapló választ 53%

2015. ápr. 17. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!