Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam a feleségem tudtára, hogy lassan nagyobb a bajusza mint az enyém?
Kérdező, kicsit nyers a stílusod.
Egyébként komolyan ennyit nem tudtok megbeszélni?
Az én párom ennyit mond: "Kicsit nagy a bajszocskád, nem akarod leszedni?".
Elmegyek és leszedem.
Szomorú,hogy nincs igénye rá,hogy magától megszabaduljon tőle.Sajnos szinte mindenkinek van,és elég ciki
fizesd be kozmetikushoz.Kérd meg a kozmetikust,hogy ő javasolja,így nem lesz sértődés
de ha példálózol,mondjuk hogy múltkor találkoztál a kollégáddal és a feleségével,és láttad,hogy a nőnek jól kiserkent a bajsza.lehet az ő fejébe is szöget üt
Leborotválni nőknél nem szokás. Én epillátorral szedem a szám feletti pihéket. Kb 5 percbe telik, cserébe hetekig sima.
Szóval szerintem megéri.
Ha odáig eljutottál, hogy feleségül vedd, akkor szerintem igazán elmondhatod neki.
Biztos rosszul fog neki esni, de inkább, mint hogy mondjuk undorodj tőle vagy ilyesmi
Borotvától nem lesz erősebb.
Szőkítésnél meg csillog a napfényben. :)
DM-es Baleás gyanta a legjobb. Nem tépi le a bőröd.
Vagy tényleg vannak ilyen kis női pengék, rózsaszín meg lila. Szemöldökre használom, de biztos minden szőrt levisz.
Gyantában még az a necces, hogy "borostás" lesz egy idő után, és a borosta még kicsi, hogy a gyanta leszedje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!