Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem eltitkolta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem eltitkolta, hogy abortusza volt, minek következtében nem lehet gyereke. Mi ez a magyarázat?

Figyelt kérdés
Szerinte nem tartozik rám, azért nem mondta el. Akkor mi tartozik egy férjre?

2015. ápr. 11. 21:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%

Fú de durva, én férfinál találkoztam ilyen horderejű mondattal, hogy nem tartozik rám valami!

Ez dddduurrvvaaa!!!!

Nem emberi.

Kriminálszichológiai értelemben véve kriminális személyiség.

Hogy jutottatok el a házasságig?....

2015. ápr. 11. 21:46
 2/25 anonim ***** válasza:
10%
Sajnos sok esetben nem lehet előre tudni, hogy valamelyik félnek lehet-e gyereke vagy sem. Sok férfi úgy veszi el a nőt, hogy nem megy előtte olyan vizsgálatra, ami kiderítené, lehet-e neki gyereke. Te biztosan tudtad előtte, hogy neked lehet gyereked? Akiknek abortuszuk volt, sajnos sokszor valóban nem lehet már gyerekük, de van aki mégis teherbe esik, tehát azért van arra is esély. Gondolom azért nem vették ki a méhét, nem kötötték el. Csak kisebb az esély, vagy nem?
2015. ápr. 11. 21:46
 3/25 anonim ***** válasza:
65%
Persze az, hogy nem mondta el, elég furcsa és elítélendő, igen.
2015. ápr. 11. 21:47
 4/25 anonim ***** válasza:
9%
Kamu kérdés. Abortusz után is lehet gyereke.
2015. ápr. 11. 21:49
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
2: Én úgy értettem, hogy az már tény, hogy nem lehet gyereke, és ezt titkolta el.
2015. ápr. 11. 21:50
 6/25 anonim ***** válasza:
78%

"Akiknek abortuszuk volt, sajnos sokszor valóban nem lehet már gyerekük, de van aki mégis teherbe esik, tehát azért van arra is esély."

Ez baromság.. Manapság már (sajnos vagy sem) rutin műtét, és az esély a meddőségre elég kicsi.

Egyébként ez igenis a férjre tartozik, főleg ha tudta, hogy nem lehet gyereke. Ha nem tudta, szerintem akkor is el kellett volna mondani, holott én azt vallom, hogy nem tartozok elszámolással a páromnak a múltamról.

Egy ilyen horderejű dolog viszont számít.

2015. ápr. 11. 21:54
 7/25 anonim ***** válasza:
37%

Hasonló a témában:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Az ürge otthagyta az asszonyt.

2015. ápr. 11. 21:54
 8/25 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy abortusza volt, valóban nem feltétlenül tartozik rád. A férfiak sem számolnak be leendő nejüknek az ifjonti korban összeszedett nemi betegségről, ha az már meggyógyult.

Ha biztosan tudta, hogy nem lehet gyereke, az már rád tartozik, el kellett volna mondania akkor, amikor komolyra fordult a kapcsolat.

2015. ápr. 11. 21:55
 9/25 A kérdező kommentje:
Igen, tudta hogy nem lehet gyereke. Ennek ellenére hallgatott. Már nem tudok bízni benne. Aljas mód ez a férjfogásra.
2015. ápr. 11. 21:58
 10/25 anonim ***** válasza:
78%
oké akkor mond meg neki hogy rá meg nem tartozik miért adod be a válókeresetet
2015. ápr. 11. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!