Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem eltitkolta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem eltitkolta, hogy abortusza volt, minek következtében nem lehet gyereke. Mi ez a magyarázat?

Figyelt kérdés
Szerinte nem tartozik rám, azért nem mondta el. Akkor mi tartozik egy férjre?

2015. ápr. 11. 21:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
10%
Én biztos megemlítettem volna a helyében, de valóban semmi jogod pattogni rajta, hogy úgy döntött nem teszi. Ami előtted történt az a múltja. És gondolom nem azért vetted el, hogy majd keltetőgépnek használd. Hacsak nem hazudta konkrétan azt, hogy akar gyerekeket és szülni fog vagy hatot.
2015. ápr. 12. 08:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A 17,18 és 19. válaszolónak: Abban én is biztos vagyok, hogy sok a kamu, inkább csak provokáló kérdés, ami zavaró, de én is szoktam ide kérdéseket kiírni, és jópár alkalommal nekem is beirkálták, hogy hagyjam abba a trollkodást, látszik, hogy a történetem/ problémám kitalált stb. Pedig a velem valóban megtörtént gondjaimmal kapcsolatban kérdeztem a véleményeket, amikben semmi meghökkentő, nem hétköznapi dolog nem volt, teljesen életszerű szituációkat írtam le és mégis voltak emberek rengetegszer akik ezt megkérdőjelezték. Ami nem baj, de azért ez is idegesítő. És egy csomó kérdés alatt látok hasonlókat, szinte minden második alá beírják itt az oldalon, hogy ááá,ez kamu.
2015. ápr. 12. 09:16
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam: Nem mondom azt, hogy ez a sztori 100%, hogy igaz, de van rá esély,szerintem életszerű, hallottam már a való életben ilyenről, és amíg nekem nem kerül semmibe leírni a véleményem vmiről, vagy esetleg tanácsot adni a kérdésfeltevőnek, ami segíthet, vagy csak szimplán megnyugtatja(én is kaptam itt az oldalon remek tanácsokat, érdekes véleményeket sokszor:)), addig, ha a probléma valóban igaz, akkor igenis szarul eshet neki, ha idejön segítségért stb, és egy csomóan meg el se hiszik a problémáját. Én is olvastam itt furcsa, kamunak tűnő, trollkodó kérdéseket(szerintem ez pont nem az,de mindegy), de egyszerűen azokat megsem néztem, figyelmen kívül hagytam, nem értem, hogy ti miért nem tudtátok ugyanezt tenni, miért kell bunkó válaszokat beirkálni.
2015. ápr. 12. 09:23
 24/25 anonim ***** válasza:
92%
egyébként nem csak petefészek gyulladás miatt lehet valaki abortusz után meddő.. elég ha kicsit mélyebben kaparják meg és a méh gyógyulás közben összenő, ami máris megakadályozza a teherbeesést.
2015. ápr. 12. 09:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha eltitkolta, hogy derült ki?
2015. ápr. 15. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!