Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem eltitkolta, hogy abortusza volt, minek következtében nem lehet gyereke. Mi ez a magyarázat?
Szerintem az, hogy volt abortusza előtted egyéni döntés, hogy megosztja e veled.
Mindenki más, én megosztottam volna mindenképp a férjemmel, mert ilyen vagyok, ismeri a múltam és nem hiába mentem hozzá.
Az viszont pofátlanság ,ha teljesen tisztában volt azzal, hogy az abortusza miatt nem lehet gyereke ami teljesen előfordulhat , közeli rokonnál is megesett.
Kettesnek: Ebben igazad van, de azért nem ugyanaz, hogy nem tudsz róla és utólag kiderül már a házasság alatt, hogy mi a helyzet, vagy pontosan tudod, hogy neked vmi miatt nem lehet gyereked és ezt eltitkolod a leendő feleséged/férjed elől. Nyilván ismerkedési szakaszban még nem szükséges ilyeneket a másik orrára kötni, de sztem mihelyst komolyra fordul egy kapcsolat, azért ezt a másikkal illik közölni.
A kérdezőnek: Én ezért simán elválnék. Ha a házasságotok alatt történik vele vmi baleset, vagy betegség,aminek következtében meddő lesz, vagy az lenne,amit a kettes írt, hogy fogalma sem volt róla, hogy nem lehet gyereke, csak kiderült mostanában egy vizsgálat miatt,na akkor mondanám, hogy támogasd stb., de így szimpla tetű/szemét dolog volt ez a feleségedtől. Nem ítélkezni akarok messziről, én is nő vagyok, de nálam ez akkor sem férne bele.
Bocsánat az offért, de az #1-es válaszoló felé lenne egy kérdésem:
Tudod te, mit jelent az, amit írtál?
"Kriminálpszichológiai értelemben véve kriminális személyiség"
Magyarázd már meg nekem légszíves...
Már bocs, kérdező, de nem azzal fogott meg, hogy alkalmas a gyerekszülésre:-)
Megértem, hogy dühös vagy és becsapottnak érzed magad, én sem bíznék benne a helyedben, helyből beadnám a válópert. Mindazonáltal fenntartom a véleményem, hogy nem az abortusz a fő probléma, arról nem köteles beszámolni, hanem a sterilitás. Ezt el kellett volna mondania.
(N.B. azért kíváncsi lennék, vajon hány nemzőképtelen férfinál áll a háttérben régi, későn kezelt nemi betegség, amiről eszébe se jut beszámolni az asszonynak.)
Hogy volt-e abortusza, az tényleg magánügy, amit megtarthat magának, ha úgy akarja. Én elmondanám a páromnak, ha lett volna, de gondolom személyenként változik.
Ha viszont tudomása volt arról, hogy nem lehet gyereke, és ezt elfelejtette neked megemlíteni házasság előtt, az valóban aljas, undorító húzás, és váláson kívül nem tudok elképzelni más megoldást. Nem is értem, hogy gondolta, hogy sosem derül majd ki.
Ez az egész akkora kamu mint a ház.
1. Az elmúlt 20-25 évben már olyan rutinműveletnek számít egy művi abortusz vagy akár egy spontán vetélés utáni ab., mint egy körömvágás. Csúnya, de ez tény. A sterilitás mint szövődmény fellépése gyakorlatilag akkor lép fel, ha konkrétan valaki petefészek gyulladást kap és azt nem kezelik. Márpedig ilyet egy sima felfázástól is lehet kapni, tehát annak esélye, hogy valaki egy abortusztól legyen meddő még annál is kisebb, mintha egy mezei felfázástól válna azzá. Remélem, ez világos.
2. Tegyük fel, hogy a "feleségnél" egyszerre beütött az összes ménkű és tényleg steril lett. Addig valakit nem nyilvánítanak meddőnek, amíg be nem bizonyosodik, hogy bizonyos idejű spontán próbálkozás után nem esik teherbe és inszemináció útján sem fogan meg. Ezt sok-sok vizsgálat előzi meg, nem úgy van ám, hogy Gőzeke Gizike becsoszog a doktorbácsihoz és kér egy meddőség tesztet.
Egyre szarabb az az oldal, régen (2009 körül) imádtam, de most...
Erről beszélek én is.
Régen tényleg azok írtak ide, akiknek problémája volt és kapott is segítőkész, adekvát válaszokat, mert akkoriban még nem jutott internetes eszközhöz mindenféle szakadt proli. Ez egyértelműen látszik a kérdések színvonalán meg a válaszokon is. Vagy egyértelműen provokatív kamukérdést tesznek fel, amire a jónép rárepül, hogy legyen min csámcsogni az esti popcorn meg a lóbányai sör mellé vagy jönnek a mentálisan szétesett, frusztrált trollok és agyoncincálják a kérdezőt. Kuka az oldal, én már kérdést se írok ki vagy 1 éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!