Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiakasztott ma 54 éves feleségem. Nem vagyok nagyon szigorú vele szemben ugye?
Több mint harminc éves házasságunk alatt a konyhába csak étkezési célból tette be a lábát. Ma nem tudom mi szállta meg, mert kiküldött a konyhából, hogy majd Ő csinál krumplipürét a sült húshoz. Nagyon meglepődtem, de mondom jobb későn mint soha. Addig csinálok mást. Mikor visszatértem a következő szavakkal fogadott:
-Lehetett volna annyi eszed, hogy mondod, öntsem le róla a vizet.
Nézek az edénybe, hát beletörte a krumplit a főzővízbe. Miáltal egy ehetetlen, leginkább a moslékra emlékeztető massza keletkezett.
Tényleg nekem kellett volna hogy több eszem legyen?
Hűha barátom, hát nem egy konyhatündér a feleséged :)
Szerintem csak csalódott volt amiért kudarcba fulladt a próbálkozása és rajtad vezette le. Esetleg ajánld fel hogy legközelebb főzzetek együtt.
Kijelentette, hogy krumplipürét csinál, nem pedig azt kérdezte, hogy hogyan kell.
Szóval, hogy lennél hunyó?
Engem azzal akasztott ki, hogy amikor nehéz fizikai munkát végeztem, csomagolt ebédet: saláta, sajt, retek... :)
De hát kezdő asszony volt, meg friss házasság... szóval estére már vidámság volt.
Jézusom. Dehogy kellett volna neked erre is gondolni... Jó, hogy nem kellett megmutatni, hogyan kell bekapcsolni a gáztűzhelyt...
Szánalmas a feleséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!