Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon kiakasztott ma 54 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiakasztott ma 54 éves feleségem. Nem vagyok nagyon szigorú vele szemben ugye?

Figyelt kérdés

Több mint harminc éves házasságunk alatt a konyhába csak étkezési célból tette be a lábát. Ma nem tudom mi szállta meg, mert kiküldött a konyhából, hogy majd Ő csinál krumplipürét a sült húshoz. Nagyon meglepődtem, de mondom jobb későn mint soha. Addig csinálok mást. Mikor visszatértem a következő szavakkal fogadott:

-Lehetett volna annyi eszed, hogy mondod, öntsem le róla a vizet.

Nézek az edénybe, hát beletörte a krumplit a főzővízbe. Miáltal egy ehetetlen, leginkább a moslékra emlékeztető massza keletkezett.

Tényleg nekem kellett volna hogy több eszem legyen?

#konyha #feleség #krumlipüré
2015. ápr. 11. 22:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
KÖSZI!!!!! :) :)
2015. ápr. 12. 11:52
 22/23 anonim ***** válasza:
és neked meg nem volt annyi eszed hogy tovább főzd egy kicsit amíg elpárolog róla a víz. Kis olajat hogy ne ragadjon le.
2015. máj. 3. 12:44
 23/23 anonim ***** válasza:
nagyon aranyos .. mármint nem a feleséged, hanem te meg ahogy leirtad :) imádom, amikor sorra elkezdenek emberek kételkedni egy kérdésben. ugyse tudjátok leellenőrizni, az illető anonim. hazugsávizsgálatra amugy mem küldené el valaki ? a viccet félretéve, el kéne inkább egy kérdést tényként fogadni és nem analizálgatni, csak mert te még ilyenről nem hallottál.. apukám egy korosztály a kérdezővel, egész életében ő gondozta a kertet és ő takaritott. anyám bevásárol mos és pocsékul főz. igaz, a krumplipürét nem áztatta volna moslékká, és beteszi a lábát 30 éve a konyhába minden nap, de még mindig van néha fasirtja, amiben egy centis pirospaprikagolyók vannak egyben, forróviz hussal és zöldséggel, ami nála a gulyásleves lenne és leégetett rántották. attól függ nála, hogy sikerül-e a kaja, hogy épp összedobálom oszt jó napja van vagy odafigyel rá legalább egy kicsit, hogy mit csinál. emellett az utóbbi években ruhagyüjtő és kacatgyüjtő lett, rendetlen, mindent apa pakol az egész házban el, igy a házon belül egyedül a konyhaszekrény belseje egy apokalipszis, mert apa oda nem néz csak be. ja, van kert és egy nagy kinti kamra. apukám szerszámaival, biciklikkel, régi cuccokkal. oda 3 évig nem tudott apa bemenni, elment a kedve, mert anya telehányta a gyüjtögetett lomokkal, kacatokkal, ruhákkal. elpakolni nem pakolta el , csak behányta.. kérdező, marha jófej lehetsz, sztem aranyosan irtad le sztorit :) mintha csak a saját szüleim látnám :)
2015. dec. 30. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!