Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert beszel a felesegem ilyenekrol?
teljesen normális, nem csak ti pasik beszéltek a szexről hanem mi nők is a barátnőnkkel :) ugyanúgy nézz rá mint eddig... hidd el egy barátnőnek ha veled beszél nem az fog a fejébe járni a feleséged mit mesélt neki (legalábbis én meghallgatom, kibeszéljük, de ennyi... nem ezen járatom az agyam ha találkozok a pasival:) )
2015. ápr. 6. 21:20
Szerintem pedig nem normális. A nemi élet annak a két embernek a magánügye, akik csinálják.
2015. ápr. 6. 21:23
3/26 A kérdező kommentje:
En senkinek nem beszeltem errol. Ez maganugy, nagyon intim, ami csak rank tartozik! Koszonom a valaszodat.
Azért beszél ilyenről a feleséged, mert nem férfi, hanem nő. A nők már ilyenek.
2015. ápr. 6. 21:25
Azért ez attól is függ, hogy mit is mondott a barátnőjének! Természetesen az nem normális, ha teljes részletességgel beszámolunk a másiknak a méretekről, a pózokról, ki milyen hangot ad ki stb. De azért gondolom, hogy a feleséged nem is ezekről beszélt. Én azt normálisnak tartom, ha feljön, hogy mondjuk ki hányszor csinálja egy héten, vagy hogy próbáltátok e már tudom is én zuhanyzóban, ezzel szerintem nincsen baj. Én nem szoktam senkinek sem beszélni ezekről, szóba sem kerül barátnőim között a szex, mint téma. Ellenben barátomról tudom, hogy szokott ilyesmiről beszélgetni a haverjaival, de csak az elfogadható határig.
2015. ápr. 6. 21:27
Érdekes. És SOHA büdös életben nem beszéltem a nemi életemről sem anyámmal, sem a barátnőimmel. Sem azt, hogy hányszor, sem azt, hogy milyen pózokban, hol, miben, stb...
39/N
Haha a nők mindent megbeszélnek egymással, a legaprobb részleteket is, úgyhogy ne is várj mást.
8/26 A kérdező kommentje:
Reszletes volt, nagyonis es vihogtak rajta, majd baratnoje is meselt, hogy a mostani parja meg az exe, es vihogtak. De ha csak annyit mondott volna, amkt az egyik valaszolo irt, hogy hanyszor csinaljuk egy heten, az is maganugy. Nem ereznem kevesbe rossznak.
Gondolom vagy nagyon jó volt vagy túl sok vagy túl kevés vagy a barátnője kért tanácsot hogyan dobhatnák fel otthon a dolgot.
Alapjáraton nem szoktuk az ilyeneket megosztani egymással. Csak akkor, ha valami felejthetetlenben volt részünk - és nem bírunk magunkkal, nagyon a hatása alatt vagyunk -, vagy ha valakinek tanácsra van szüksége.
2015. ápr. 6. 21:35
szia, én is nő vagyok, és én soha nem beszélek ilyenekről.
ami igaz, az igaz, a mostani barátommal beszéltem arról, hogy a korábbi partnereimmel egy-két dolog milyen volt, de én csak a kérdéseire válaszoltam, és nem mentem bele fölösleges részletekbe. ha nem kérdezi, akkor semmit sem mondtam volna, mert tényleg intim témának tartom.
2015. ápr. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések: