Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiakasztott ma 54 éves feleségem. Nem vagyok nagyon szigorú vele szemben ugye?
Több mint harminc éves házasságunk alatt a konyhába csak étkezési célból tette be a lábát. Ma nem tudom mi szállta meg, mert kiküldött a konyhából, hogy majd Ő csinál krumplipürét a sült húshoz. Nagyon meglepődtem, de mondom jobb későn mint soha. Addig csinálok mást. Mikor visszatértem a következő szavakkal fogadott:
-Lehetett volna annyi eszed, hogy mondod, öntsem le róla a vizet.
Nézek az edénybe, hát beletörte a krumplit a főzővízbe. Miáltal egy ehetetlen, leginkább a moslékra emlékeztető massza keletkezett.
Tényleg nekem kellett volna hogy több eszem legyen?
Te jó ég, ez egy komoly kérdés? Nektek ilyen problémáitok vannak? És te ilyen problémával írsz ide kérdést?
Öregem legyél már férfi...
Nehezen hiszem el ezt a sztorit. Feleannyi idős vagyok, mint a feleséged, gyűlölök főzni, tehát nem is nagyon csinálom, de ha mégis nekiállok pacsmagolni, az első dolog, hogy megkérdezek valakit, vagy megnézem a neten.
Ha a feleséged az alapján akart pürét csinálni, amit ő elképzelt a kis fejében, akkor felmerül a kérdés: hogy maradt eddig életben?
Ki főzött eddig? Elképzelhetetlen számomra, hogy egy 54 éves nő nem tud még krumplipürét sem csinálni.
Gondolom, gyerek nincs, mert azt ugye etetni is kellett volna. (Esetleg éhen halt?)
Nem Te vagy a hunyó, hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Háziasszonyok gyöngyével megfogtad az Isten lábát! :)
Kifejezetten örülök hogy ennyien kételkednek.
Hogy ki főzött eddig? ÉN! Ha ez nem lenne világos.
De kapaszkodjatok! Gyerek is van. De már férjhez ment. Amíg itthon volt addig kettőnk között oszlott meg a konyhai tevékenység.
Néha oda böki az anyja orra alá, hogy legalább ő sosem fogja az anyja főztjét emlegetni.
Nálunk is mindig apukám főzött. Nincs abban semmi hihetetlen, hogy egy férfi csinálja ezt.
A legjobb szakácsok is amúgy általában férfiak.
Most irigy vagyok!!! (amúgy a 14-es, és köszi a lepontozást!)
Annyi idős vagyok, mint a feleséged...
Miért nem tudtam én kifogni egy ilyen FÉRFIT???
Az én férjem még egy teát sem tud főzni.
Na, jó, ez falun másképp működik.
Nem telnek unalmasan a napjaitok, és kívánom, ennél több gondotok sosem legyen!! :)
Ne izgulj, 14-es, ugyanilyen kommentért citromdíjat kaptam, csak törölték már a hozzászólást:-)
Az a jó itt a GYK-n, hogy olyan sok okos ember jár ide:-)
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!