Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon kiakasztott ma 54 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiakasztott ma 54 éves feleségem. Nem vagyok nagyon szigorú vele szemben ugye?

Figyelt kérdés

Több mint harminc éves házasságunk alatt a konyhába csak étkezési célból tette be a lábát. Ma nem tudom mi szállta meg, mert kiküldött a konyhából, hogy majd Ő csinál krumplipürét a sült húshoz. Nagyon meglepődtem, de mondom jobb későn mint soha. Addig csinálok mást. Mikor visszatértem a következő szavakkal fogadott:

-Lehetett volna annyi eszed, hogy mondod, öntsem le róla a vizet.

Nézek az edénybe, hát beletörte a krumplit a főzővízbe. Miáltal egy ehetetlen, leginkább a moslékra emlékeztető massza keletkezett.

Tényleg nekem kellett volna hogy több eszem legyen?

#konyha #feleség #krumlipüré
2015. ápr. 11. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

Te jó ég, ez egy komoly kérdés? Nektek ilyen problémáitok vannak? És te ilyen problémával írsz ide kérdést?

Öregem legyél már férfi...

2015. ápr. 11. 23:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezen kár kiakadni. Szerintem ez inkább vicces, még másnál is, főleg egy 54 éves nőnél. :) Ne vedd magadra, kettőtök közül egyedül neked juthatott volna eszedbe, hogy a dolog bonyolultabb, mint amilyennek tűnik, de nyilván nem a te hibád volt. Ez kivédhetetlen volt szerintem, plusz tanulópénznek is jó volt. Legközelebb ne hagyd egyedül, ha főzni akar. :)
2015. ápr. 12. 00:23
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

Nehezen hiszem el ezt a sztorit. Feleannyi idős vagyok, mint a feleséged, gyűlölök főzni, tehát nem is nagyon csinálom, de ha mégis nekiállok pacsmagolni, az első dolog, hogy megkérdezek valakit, vagy megnézem a neten.

Ha a feleséged az alapján akart pürét csinálni, amit ő elképzelt a kis fejében, akkor felmerül a kérdés: hogy maradt eddig életben?

2015. ápr. 12. 01:56
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Ki főzött eddig? Elképzelhetetlen számomra, hogy egy 54 éves nő nem tud még krumplipürét sem csinálni.

Gondolom, gyerek nincs, mert azt ugye etetni is kellett volna. (Esetleg éhen halt?)

Nem Te vagy a hunyó, hogy a kérdésedre is válaszoljak.

Háziasszonyok gyöngyével megfogtad az Isten lábát! :)

2015. ápr. 12. 05:45
 15/23 A kérdező kommentje:

Kifejezetten örülök hogy ennyien kételkednek.

Hogy ki főzött eddig? ÉN! Ha ez nem lenne világos.

De kapaszkodjatok! Gyerek is van. De már férjhez ment. Amíg itthon volt addig kettőnk között oszlott meg a konyhai tevékenység.

Néha oda böki az anyja orra alá, hogy legalább ő sosem fogja az anyja főztjét emlegetni.

2015. ápr. 12. 07:52
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is mindig apukám főzött. Nincs abban semmi hihetetlen, hogy egy férfi csinálja ezt.

A legjobb szakácsok is amúgy általában férfiak.

2015. ápr. 12. 08:49
 17/23 anonim ***** válasza:
9%
Amugy lehetett volna krumplikasat csinalni belole :-) sajnalom, hogy ilyen helyzetbe kerultel, de 30 evig nem tettel ellene, es az emberek egyre kevesbe akarnak valtozni, ahogy idosodnek.
2015. ápr. 12. 11:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Most irigy vagyok!!! (amúgy a 14-es, és köszi a lepontozást!)

Annyi idős vagyok, mint a feleséged...

Miért nem tudtam én kifogni egy ilyen FÉRFIT???

Az én férjem még egy teát sem tud főzni.

Na, jó, ez falun másképp működik.

Nem telnek unalmasan a napjaitok, és kívánom, ennél több gondotok sosem legyen!! :)

2015. ápr. 12. 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
Számomra is nehezen hihető, hogy egy, az 50-es években született férfi főz 30 évig (nem néha-néha, hanem mindig!). Amúgy nem értem, min lepődtél meg, ha így van, ugyan kitől és mikor tanulta volna meg a nejed a krumplipüré elkészítését? Nézd a dolog jó oldalát: most, hogy kirepült a gyerek, találtatok egy új közös hobbit: főzhettek együtt, végre megtaníthatod mindarra, amiről eddig érdeklődés hiányában lemaradt:-)
2015. ápr. 12. 11:35
 20/23 anonim ***** válasza:
64%

Ne izgulj, 14-es, ugyanilyen kommentért citromdíjat kaptam, csak törölték már a hozzászólást:-)

Az a jó itt a GYK-n, hogy olyan sok okos ember jár ide:-)

Bocs az offért.

2015. ápr. 12. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!