Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irkál ide a feleségem? Itt megoldódik mineden?
Figyelt kérdés
Látom,hogy a napokban többször is használta ezt az oldalt.Ma a fiam azzal várt,hogy sokat sír az anyja miattam.Velem is próbált már beszélni,de nem értem mi baja.2015. jún. 1. 22:17
1/70 anonim válasza:
Érdekes..
Nem hiszem, hogy ettől vár megoldást. Lehet csak több féle vélemény érdekli bizonyos dolgokról.
Az is lehet, hogy magában keres hibát és azokra próbál megoldást találni.
Milyen jellegű problémái vannak?
3/70 anonim válasza:
lehet, hogy azért próbál itt másoktól névtelen tanácsokat kérni, mert kétségbe van esve miattad és félti a házasságát. Ne bagatelizád, könnyen lehet, hogy komoly a helyzet...
Próbálj meg türelmesen beszélgetni vele, meghallgatni.
4/70 A kérdező kommentje:
Van itt több hasonló kérdés is,nem tudom eldönteni,melyik lehet az övé.Tény,hogy régóta mondogatja,hogy nem boldog velem,nem törődök vele.Én meg úgy érzem,ő nem figyel rám,nem támogat.
2015. jún. 1. 22:23
5/70 anonim válasza:
6/70 anonim válasza:
Miert nem mentek el egy napra valamerre és beszelgettek?
Kezdésnek jo lenne, es csak ti tudjatok megoldani a gondjaitokat.
A lenyeg a turelem es a kommunikacio.
7/70 anonim válasza:
Huuu, hát ha az a feleséged akit belinkeltek. Akkor mondjuk az is sokat jelentene ha érezné a törődést az ágyban. :D
8/70 A kérdező kommentje:
5,lehet,hogy ő az.
2015. jún. 1. 22:43
9/70 A kérdező kommentje:
Ő többször mondta,hogy csináljunk kettesben programot.Néha 1-1 órát szakítottam egy kávéra munka után, hiába mondtam a munkahelyi dolgaim,meg tanulok is,mintha nem is hallaná.Nem érdekli mi van velem.
2015. jún. 1. 22:47
10/70 anonim válasza:
Senkit sem szeretnék megbántani, de azért elgondolkodtató, mikor már olyan szinten nem jut eszébe egyik félnek sem az egymással való kommunikáció, hogy a közös megbeszélés helyett mindkettő anonim idegenekkel osztja meg az érzéseit. Nem csak a feleséged, de te is hibás vagy, mert másokhoz fordulni tanácsért a MÁSODIK lépésnek kellene lennie. Az első mindig az, hogy azzal beszélem meg őszintén, akire ez leginkább tartozik - a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!