Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szar házasság ellen mit lehet tenni, ha összeköt minket egy 8 milliós hitel?
Figyelt kérdés
Lassan normálisan nem tudunk egymással kommunikálni.Mindenért én vagyok a hibás.Itthon semmit nem csinál,mert ő dolgozik.Igaz,én is 8 órában,nevelem a gyereket,viszem a háztartást,egyetemre járok.Mindenkinek mindent bevállal,de az,hogy itthon megcsinálja,amit kérünk,az derogál.Megkértem,csinálja meg a cipőm sarkát,az sem kerülne pénzbe,3 hete várok rá.Eltört a hűtőben az üvegpolc.Szereztem üveget,csak le kellene vágni.1 hónapja várom,hogy megcsinálja.Elfelejti az összes közös esemény dátumát,köztük a házassági évfordulóét is.Ocsmány hangnemben beszél velem még a szüleim előtt is.Folyamatosan lekezel,folyamatosan én vagyok a hülye,az értetlen,csúfolódik,hogy ehhez meg ahhoz nem kell egyetemi diploma.Mindent oldjak meg egyedül.Unom,hogy mindig én nyeljek,én legyek,aki eltűr mindent.És egyszerűen nem érti meg,miért nem akarok vele együtt lenni.És ilyenkor én vagyok a frigid.Ezerszer elmondta,hogy csak azért van velem,mert nem tud rajta változtatni.A gyerkőcünk is meg van érte őrülve,de általában őt is lepattintja.2015. máj. 22. 09:39
12/17 anonim válasza:
Talan szeretned kene ot kedveskedni neki dicserni es igen fozni neki.
A leirt viselkedes tipikusan a nem szeretett intimitashianyos ferfiak jellemzoje.
13/17 A kérdező kommentje:
Minden nap főzök neki,98%ban azt,amit ő szeret.Kedvekedek is neki,de sokszor ez nem elég
2015. máj. 22. 20:19
15/17 anonim válasza:
Kedves 6-os, jól hangzik, de szerintem ebben a fázisban már nem fog működni... ha a férj csak azért van még, mert nincs jobb ötlete.
Ennek a házasságnak vége, úgy látom.
A hitel meg miért köt össze, feleződik, a gyerek feltehetően nálad marad. A z egyetemet majdcsak befejezed, a gyt. jár, hátha a szüleidre is számíthatsz... ne folytasd ezt, hova vezet 5-10, még több év múlva?
16/17 anonim válasza:
#15: Ez a baj a mai emberekkel: Mindenkinek ez az első gondolata.
Szerintem nincs megoldhatatlan probléma.
17/17 anonim válasza:
16, ez jó szlogen, kicsit konkrétabban: ezt pl. hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!