Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért vagy a házasság ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy a házasság ellen?

Figyelt kérdés

Nem vitát szeretnék kirobbantani, és nem provokálni szeretnék .

Nem feltételezéseket szeretnék olvasni olyanoktól, akik nem ezt érzik ezért:

Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik nem házasságpártiak, és nem is házasok!

Igazándiból nem azok véleménye érdekel, akiknek mindegy a házasság, hanem azok akik ellene vannak.

Miért?

Mik az indokok?

/köszönöm, ha nem trollkodod szét a kérdést, és kulturált hangnemben tudsz kommunikálni/

2013. dec. 7. 12:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2013. dec. 7. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Erős túlzás a féreg szó, főleg hogy nem tudod mi a válás oka. Nem vagy több náluk.
2013. dec. 7. 12:27
 3/15 A kérdező kommentje:

A 2. csak élettársi viszony...

nem derül ki, hogy a háztartási munka mellett dolgozott-e....

Ahhoz, hogy csúnyán viselkedjen az ember nem kell szerintem házasnak lenni...

Viszont minden hosszabb életközösség szétválásánál jogos kérdés, hogy mi az ami jár...(ez nem egyenlő azzal, amit ki akar sajtolni) hanem az erkölcsileg, és jogilag is, mindkét fél megfelelően jöjjön ki a kapcsolatból, egyik se érezze vesztesnek magát. főleg ne bosszúból...

Egy kapcsolatba szerintem nem lehet úgy belemenni, hogy a szakításon agyalunk, hogy mi lesz ha.../természetesen ez nem azt jelenti, hogy ostobán kell viselkedni./

2013. dec. 7. 12:27
 4/15 anonim ***** válasza:
nem igazán vagyok ellenne sem pedig mellette talán csak felesleges macerának tartom
2013. dec. 7. 12:28
 5/15 anonim ***** válasza:

# 2/4

Nincs az az oké amiért másé járna. Mégis, hogy gondolod ha megcsalta férfi akkor jár a szülők háza a nőnek?

2013. dec. 7. 12:30
 6/15 A kérdező kommentje:

olvasd el még egyszer kérlek, amit írtam...

"Viszont minden hosszabb életközösség szétválásánál jogos kérdés, hogy mi az ami jár...(ez nem egyenlő azzal, amit ki akar sajtolni) hanem az erkölcsileg, és jogilag is, mindkét fél megfelelően jöjjön ki a kapcsolatból, egyik se érezze vesztesnek magát"

2013. dec. 7. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
En is folosleges maceranak tartom, nem latom a kornyezetemben azt, hogy a nem hazas parkapcsolatok torekenyebbek vagy rosszabbak lennenek a hazassagoknak.
2013. dec. 7. 12:51
 8/15 anonim ***** válasza:

off, mielőtt feleslegesen mesélnék:

1. Leírjam egy igazi házasság ellenes véleményét?

(Nem az én véleményem, hanem valakié, akit nagyon jól ismerek már, szóval többször is kifejtette már, így le tudom írni.)

2. Ha az előbbire igen a válasz, ez esetben leírjam-e azt is, hogy miért nem értek vele egyet?

2013. dec. 7. 13:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen mindkét kérdésre!!!
2013. dec. 7. 13:08
 10/15 A kérdező kommentje:
igen
2013. dec. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!