Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagykitty kérdése:
Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nemrég a legjobb barátnőmről kiderült, hogy nem lehet gyereke. A férjével tíz éve vannak együtt. A férfi nem képes megérteni a barátnőm helyzetét, és folyamatosan azzal jön neki, hogy gyerek nélkül nincs jövője a kapcsolatuknak. Szerintetek ez normális hozzáállás? Én kiakadtam a férfi viselkedésén. Nektek mi a véleményetek erről? Valaki, aki hasonló helyzetben van, mit tudna tanácsolni?
Előre is köszönöm a rendes, segítőkész válaszokat!
De hát épp ez az. Az én gyerekem nem az én jövőm. Az én jövőm, hogy a gyerekem felnő, elmegy, én meg maradok a párommal.
2015. máj. 14. 00:24
32/39 anonim válasza:
Ha a termékeny fél mindenáron vérszerinti gyermeket akar, akkor ezt igenis el kell fogadni, még akkor is ha ez nem tűnik "fair"-nek a terméketlen szemszögéből. A férfinek joga van aszerint alakítania az életét, ahogy ő akarja. Még akkor is, ha ez esetleg sokak számára elítélendő az, ha ezzel elhagyja a terméketlen házastársát. Nem lehet szolidaritásból retiküllel ütni-verni a férjet ezért...
2015. máj. 14. 09:37
33/39 anonim válasza:
Utolsó, bocsi, de számomra az az ember, akinek egy tartós párkapcsolatban is az önmegvalósítása a legfontosabb, az egy nulla - ha férfi, ha nő, ha a karrierről van szó, ha egy még nem létező gyerek utáni vágyról.
2015. máj. 15. 08:49
34/39 anonim válasza:
Legyen már joga egy saját gyerekre!
2015. máj. 16. 10:36
35/39 anonim válasza:
A gyerek az maga a halhatatlanság reménye. Több gyerek meg a nagyobb remény.
Ki nem akar halhatatlan lenni?
2015. máj. 26. 01:27
36/39 anonim válasza:
A férje hűséget esküdött nem? Vagy akkor most nem érvényes az egészségben, betegségben duma? Mondhatnátok azt, hogy oké, nem tudott róla. Hát miért nem nézett utána, még mielőtt feleségül vette? Meg mi lett volna ha a nő termékeny, csak egy baleset miatt már nem lehet gyereke? Arról is ugyanúgy nem tehetett volna, de az is benne lenne a pakliban, amivel a férjnek számolnia kell, mikor örök hűséget fogad. Megértem az ő vágyait, de miért most kapkod, miért nem volt elővigyázatos? Nem ér így elhagyni a másikat.
2015. máj. 26. 22:08
37/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló, egyet értek veled!
2015. máj. 27. 18:04
38/39 anonim válasza:
Nagyon szép dolog örök hűséget fogadni és megtartani.
De más elvárni és megtartatni, úgy, hogy a másik boldogtalan.
Nemhogy nem várnám el, de nem is fogadnám el, ha csak gondolnám is, hogy ilyen óriási lemondással jár a másiknak.
A férfi legalább őszinte, még ha a nőnek ez rosszul is esik.
2015. máj. 27. 19:11
39/39 anonim válasza:
"Nagyon szép dolog örök hűséget fogadni és megtartani.
De más elvárni és megtartatni, úgy, hogy a másik boldogtalan." - nézd, a nagy boldogságban a másikhoz való hűség nem egy nagy mutatvány... a lemondások időszakában ismerszik meg az ember jelleme...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!