Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden a macska körül forog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden a macska körül forog, hogy szoktassam le erről, mit csináljak? Borzalmasan beteges a férjem.

Figyelt kérdés
A férjemmel 6 éve vagyok házas, gyerekünk nincsen, csak 3 éve egy macska. A párom oda van érte, az asztalnál eszik, az ágyban alszik, emberi személyként kell rá tekinteni. Tévézésnél a fotelban kettőnk között ül. Nem szabad semmiért rászólni, úgy kell vele kommunikálni, mintha ember lenne. Egyszer felült konyhában a gáztűzhelyre, én főzni akartam, finoman mondtam neki, hogy sicc, főzni akarok, aztán megfogtam és letettem a földre, a férjem ordítozott velem ezért. Akkor ha a székben ül, nem szabad felállítani onnan, nem szabad arrébb tenni sehonnan. Egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy szobatiszta, alomra jár. Nekem nem lenne vele semmi bajom, beleegyeztem rögtön, hogy tartsunk macskát, de amit a férjem csinál vele az már szörnyű. Amikor itthon van, se velem, se mással nem foglalkozik, csak egész nap a macskával, beszélget vele, fürdeti, fésüli a szőrét, dédelgeti, nem normális. Gyereket se akar tőlem, mert azt mondja, hogy itt a macska, mi lesz akkor a macskával, a gyerek miatt nem fog elég figyelmet kapni a macska. És borzalmas az is, hogy mennyi pénzt költ a macskára, emiatt nem tudunk semmi értelmesre félretenni. A legdrágább eledel, alom, macskaápoló szerek, samponok, játékok, mászóka, kaparófa, arany medál a nyakörvére stb. Mit csinálja, szeretem a férjemet, hogy szoktassam le erről? Ha beszélek vele, azt mondja, hogy szívtelen vagyok, csak féltékenykedek Lucára (ez a macska neve). Mikor egyszer hívtam a macskát és véletlenül nem a nevén szólítottam, hanem azt mondtam, hogy cic-cic, ezért is összeszidott, mert tiszteletlen voltam.

2015. ápr. 7. 13:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
74%
Sok boldogságot kívánnék neki a macskájával, és elköltöznék. Engem ne alázzon meg senki azért, mert állatként kezelek egy állatot,de te tudod, mit nézel el neki. Beteg a férjed, ez tény.
2015. ápr. 7. 13:31
 2/32 anonim ***** válasza:
62%
Naggyon harmatos a történeted! Ma már sokkal jobb kamu kérdések születtek.
2015. ápr. 7. 13:32
 3/32 anonim ***** válasza:
67%

pff bocs

imádom a kutyám, lakásban van de azért... vannak határok, ahogy egy gyereknél is, egy állatnál még inkább!

"Gyereket se akar tőlem, mert azt mondja, hogy itt a macska, mi lesz akkor a macskával, a gyerek miatt nem fog elég figyelmet kapni a macska" KOMOLY???

várd amíg megdöglik..már bocs.

am férjed nem komplett.

van vmi komoly baj.

mi is az?

2015. ápr. 7. 13:32
 4/32 A kérdező kommentje:
2-es. Nem kamu a kérdésem.
2015. ápr. 7. 13:33
 5/32 anonim ***** válasza:
76%
Én szépen odaadnám a macskát a kezébe és hazaküldeném az anyjához, mert ahogy elnézem neki rád semmi szüksége, csoda hogy nem a macskával hál :D Itt már szó sincs szerelemről,hisz fontosabb neki egy macska mint egy leendő gyerek(pedig a kettő tökéletesen megfér).A férjed beteges és nem lesz jobb.
2015. ápr. 7. 13:33
 6/32 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a hobbija. Én próbáltam elkönyvelni ennek. Mikor még kölyök volt a macska nem volt semmi gond, mikor nagyobb lett, akkor kezdődött. Egyre többet játszadozott vele és kitaálta ezeket a hülyeségeket meg elkezdett vásárolgatni ezt-azt.
2015. ápr. 7. 13:37
 7/32 anonim válasza:
76%
Ez egy nyomós ok a válásra.
2015. ápr. 7. 13:39
 8/32 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudod leszoktatni mert ez nem egy rossz szokás hanem beteges viselkedés. Pszichológus kellene neki. Nincsen betegség tudata, igy nem tudom el lehetne e rángatni dokihoz, vagy egyáltalán belattatni vele hogy amit csinál az nem normalis. Ha nem, akkor azt javaslom menekülj!
 9/32 anonim válasza:
49%
Ne erőlködj! Ebben a kamuban ennyi volt:-)
 10/32 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem hobbi, hanem elmebetegsèg.
2015. ápr. 7. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!