Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden a macska körül forog, hogy szoktassam le erről, mit csináljak? Borzalmasan beteges a férjem.
Az en ferjem a kicsi kutyankal van igy
Siman beszelegtnek es az a dog kozenk ul en siman lerakom a foldre erre a ferjem is a foldre ul.
Neha becezgeti simogatja ilyenkor odemegyek hozza es megekrdezem en mikor jovok.
A kutya ugyanolyen becsben van neki mint a gyerekeink vagyis inkabb elorebb a sorban.
Azert penzt nem kolt ra de kutyakaja a legjobb kapja ami kaphato es neha meg dugdossa neki a jo falatokat elfelezi a szendvicset vele.
Ez a egész a férjed miatt van. Ő foglalkozik Ennyit a macskával.
Azt gondoltam én is, hogy kamu. Férjednek valamilyen problémája van amit így kezel.
Letennem , a gyurumet az asztalra, azzal a kis uzenettel , hogy "Tedd a Lucad nyakara".
Nem tudom meddig birod meg, en mar elmenekultem volna egy ilyen bogaras pasitol. Ez tobb, mint gaz.
Leszoktatni nem hiszem, hogy letudod , hisz ha eddig nem volt valtozas most se lesz. Sajnalom...
Gyakori tünet ez a háziállat emberként kezelése azoknál, akik annó elvesztettek egy ikertestvért még az anyjuk méhén belül, akiről lehet, hogy nem is tudnak. Ilyenkor az állat pótolja az elvesztett testvért.
Egy családállításon ez felszínre hozható, szembenézhet vele, és a helyére kerülhet, de valószínűleg ez hosszú folyamat lesz, ami adig valószínűleg el fog tartani, ameddig az állat el nem pusztul.
Ameddig a macska az ikrét pótolja, nem sok esélyed van vele szemben. Ezt a férjed nyilván nem tudatosan csinálja, de bármi, ami a macska jólétét veszélyeztetheti, az pánikkal töltheti el tudatalatt, mert bekapcsolhatja azt a nagyon régi, de nagyon fájó élményt, amikor egyszercsak már nem ketten voltak az édesanyja hasában (a másik vagy felszívódott, vagy vérzéssel távozott, vagy elszáradva ott maradt, a lényeg, hogy egyszercsak már nem élt, ami a másik magzatban halálfélelmet okoz, ezt a sejtszintű memória eltárolja, és emiatt lehetnek ilyen heves reakciói a macskával kapcsolatban). Mindenképpen érdemes lenne keresni egy pszichológust.
Vegyél egy kutyát, az majd elintézi a macskát.
Na de komolyra fordítva, orvosi eset a férjed.
Ha esetleg netán bejelentenéd a férjednek, hogy terhes vagy, akkor elzavarna téged abortuszra? Mondván, ha terhes vagy, nem lesz elég pénze a macskára?
Idétlen egy férjed van, komolyan!
"nem a nevén szólítottam, hanem azt mondtam, hogy cic-cic, ezért is összeszidott, mert tiszteletlen voltam."
itt már dőltem a röhögéstől, amiért bocs, de szerintem a férjedet kezeltetni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!